Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin
Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin

Afacerile Amaliei Năstase sunt afectate grav de izbucnirea pandemiei de coronavirus. A fost nevoită să închidă un magazin și să anuleze numeroase evenimente.

După ce Klaus Iohannis, președintele României a decretat stare de urgență, numeroase afaceri au avut de suferit. Nici vedetele sau afacerile lor nu au fost ferite de această cădere economică, iar business-urile Amaliei Năstase au fost grav afectate de izbucnirea acestei pandemii. Vedeta a decis să discute liber pe această temă și a povestit despre repercusiunile financiare, în contextul necesității de izolare socială.

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin
Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin

Citeste si: 300.000 de șomeri și o sută de mii de locuri de muncă închise în România. Este anunțul momentului

Astfel, Amalia Năstase a fost obligată de circumstanțe să închidă un magazin abia deschis, într-un centru comercial din Capitală, iar fosta soție a lui Ilie Năstase conduce și o agenție de publicitate, care are aceeași soartă ca majoritatea afacerilor, pentru că s-au anulat toate evenimentele importante, care urmau să aibă loc în următoarea perioadă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Noi am deschis acum 10 zile un magazin de haine de copii în mall: magazin pe care l-am închis marți… În activitatea cealaltă, de agenție de evenimente și PR, aveam două evenimente mari, care s-au anulat în perioada 12-17 martie, deci da, ne-a afectat din plin. Nu prea poți să te ții departe de ce se întâmplă, pentru că este ceva absolut nou și necunoscut și bineînțeles că te sperie incertitudinea.

Stăm în casă și suntem cu activități mai mereu, fetele au școală online în fiecare zi, Toma e în lumea jocurilor și nu știu cât înțelege din ce se întâmplă’, a povestit Amalia pentru Click.

Citeste si: Actrita din serialul Casa de Papel, diagnosticata cu COVID-19! Primele imagini si declaratii

Amalia Năstase ajunsese să cântărească 97 de kilograme! „Nu am vrut să fiu un caz pierdut!”

Acum nu foarte mult timp, Amalia Năstase ajunsese să cântărească 97 de kilograme. Cu toate acestea, Amalia Năstase a decis să ia o decizie care i-a schimba viața și, printr-o rutină strictă, compusă din sport și alimentație, vedeta a ajuns să slăbească peste 30 de kilograme, cântărind acum 66 de kilograme.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin
Amalia Năstase, afectată grav de coronavirus- a închis un magazin

„Chiar azi mă uitam în oglindă și mă gândeam că măcar bine că am slăbit și am intrat în carantină asta slabă, pentru că statul în casă nu ajută mult siluetei și dacă mă mai și îngrășam peste cele 30 de kg în plus, nu știu cum m-aș fi simțit. Ajunsesem la 97 de kg și am zis că dacă ating suta, gata, totul e pierdut.

Nu am vrut să fiu un caz pierdut’, a mărturisit Amalia Năstase în sursa menționată anterior.

Citeste si: Culiță Sterp- mesaj de încurajare pentru fanii săi de pe Instagram. Ce frumos a vorbit! „Bogăția e trecătoare...”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Valentina Pelinel și Cristi Borcea, gest impresionant pentru victimele pandemiei: „Toți suntem egali”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies