Amna a trecut plin clipe de coșmar! Băiețelul artistei s-a pierdut în pădure: „Am făcut un atac de panică”

Amna a trecut plin clipe de coșmar
Amna a trecut plin clipe de coșmar

Vedeta a vorbit despre experiența cumplită prin care a trecut în urmă cu scurt timp. Băiețelul ei de doar opt ani s-a pierdut în pădure, iar artista nu i-a mai putut da de urmă. Ce s-a întâmplat mai exact?

Amna a trecut printr-o experiență de coșmar, asta după ce băiețelul ei de opt ani s-a rătăcit într-o pădure și nu i-a mai putut da de urmă. Într-o clipă de neatenție, micuțul David a fugit de lângă mama sa, care a avut un puternic atac de panică. Disperată că fiul ei este de negăsit, a apelat la celelalte persoane aflate în zonă pentru a o ajuta să își găsească copilul.

Citeste si: Justin Bieber suferă de sindromul Ramsay Hunt, care i-a provocat paralizie facială. Care sunt cauzele acestei tulburări neurologice

Amna
Amna[Sursa foto: Instagram]

Băiețelul Amnei s-a pierdut în pădure

Vedeta a început instant să plângă în hohote și abia s-a abținut să nu cedeze nervos. Din fericire, David a fost găsit, iar artista a reușit să își revină din șoc.

Ea spune că deja i-a aplicat o pedeapsă pentru că a fugit de lângă ea, explicându-i și care sunt riscurile unor astfel de acțiuni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Al meu a fugit în pădure, de curând asta, și efectiv am făcut un atac de panică pentru că nu îl mai găseam.

Îl căutam eu și încă șapte mămici și nouă copii. El s-a dus să descopere o comoară. A vrut să fie cel mai curajos dintre copii și în momentul în care m-am întors 10 secunde, a luat-o la fugă în pădure. M-am stăpânit foarte tare să nu fac foarte urât, dar am plâns în hohote.

L-am pedepsit, l-am trimis în mașină și i-am zis că plecăm acasă.

Iar acasă i-am explicat riscurile care sunt atunci când te pierzi de părinți. Până atunci nu îi spusesem toate astea. Am încercat să nu-l sperii cu tot felul de povești că este furat. Sau cum ne explicau bunicii noștri că dacă nu suntem cuminți, ne bagă în sac.

I-am explicat că în pădure îl poate fura cineva, îl poate mânca un animal, poate să rămână rătăcit acolo, să putrezească de foame și de frig.

Când am revenit în parc, lângă pădure, în același loc, i-am zis că acum știe riscurile, poate să se ducă în pădure să-și caute comoara. Nu s-a mai dus nicăieri”, a declarat Amna, potrivit ego.ro.

Citeste si: Amna, diagnosticată cu o boală incurabilă. Ce a aflat după un an

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Amna și băiețelul ei, David
Amna și băiețelul ei, David[Sursa foto: Instagram]

Amna a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

În urmă cu mai mulți ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost diagnosticată greșit de către un medic cu o boală incurabilă. Vestea i-a provocat multă durere, căci s-a tratat vreme de un an și jumătate pentru afecțiunea pe care, de fapt, nu o avea. Ulterior, a cerut și o a doua părere din partea unui medic, care i-a spus că nu suferă de nicio afecțiune gravă și că s-a tratat degeaba.

„Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar, repet, eu nu aveam nimic. Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic”, a mai precizat artista.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Amna își dorește să se recăsătorească! Ce planuri de viitor are artista: „ Cred în căsătorie, fidelitate și respect”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies