Amna, de urgență la spital! Fosta concurentă de la Survivor este infectată cu noul coronavirus!

amna infectata cu noul coronavirus
Amna, de urgență la spital! Fosta concurentă de la Survivor este infectată cu noul coronavirus!

Amna a ajuns din nou pe patul de spital, după ce a descoperit că este infectată cu noul coronavirus.

Amna a lipsit de pe rețelele de socializare în ultimele zile și toată lumea se întreba care este motivul absenței artistei. Se pare că Faimoasa de la Survivor se află în acest moment internată în spital, după ce a ieșit pozitivă în urma unui test menit să detecteze o posibilă infectare cu virusul Sars-Cov-2.

Amna trece prin momente grele și de pe patul de spital, a povestit internauților cum se simte, îndemându-i să se protejeze și să aibă grijă cu cine intră în contact.

amna infectata cu noul coronavirus

„Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc”,  a povestit Amna de pe patul de spital.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Amna de la Survivor 2021 a ajuns din nou pe mâinile medicilor: "Dureri am..."

Amna a ajuns pe masa de operație după ce a părăsit show-ul Survivor România

Amna a fost nevoită să se opereze după ce a revenit din show-ul de supraviețuire. Se pare că artista avea grave probleme cu fierea, iar medicii au sfătuit-o să recurgă la operație cât mai curând

cu putință.

Intervenția a necesitat o anestezie generală, fiiind una destul de complicată. Acum, artista se află din nou la spital, întrucât este infectată cu noul coronavirus.

amna infectata cu noul coronavirus

Citeste si: Amna și Lucian Barbu, ipostaze neașteptate în camera de la hotel, după ce au părăsit show-ul Survivor România!

„Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi.

Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană. Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”,  declara artista înainte de operație pentru click.ro.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies