Amna, declarații inedite despre faptul că locuiește lângă părinții ei. Artista se bucură de ajutorul primit din partea familiei: “Mă bucur pentru David.”

Amna, declarații inedite despre faptul că locuiește lângă părinții ei. Artista se bucură de ajutorul primit din partea familiei:  “Mă bucur pentru David.”
Amna, declarații inedite despre faptul că locuiește lângă părinții ei. Artista se bucură de ajutorul primit din partea familiei: “Mă bucur pentru David.”

Amna a vorbit despre ajutorul pe care îl primește de la familia ei, locuind gard în gard cu părinții.

Amna, cunoscuta și îndrăgita artistă, se bucură de un succes imens în lumea muzicii. Aceasta a fost căsătorită până în anul 2019, iar ulterior a divorțat de soțul ei după o relație de 12 ani, din care a rezultat un fiu, care a însoțește adesea la toate evenimentele sale. Așa cum chiar ea declara în alte interviuri, David, fiul ei, a ajutat-o foarte mult să depășească perioada divorțului și chiar dacă a rămas o mamă singură, aceasta a reușit să se împartă între carieră și viața privată de acasă.

Amna, despre ajutorul primit de la familia ei

Citește și: Amna și fiul său au ajuns la terapie, după divorț! Cum a reușit să gestioneze artista relația cu fiul său, după separarea de tatăl lui: „Își luase vina asupra lui.”

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Amna vorbește despre problemele cu greutatea. Ce s-a întâmplat cu artista în adolescență: „Hormoni de creștere s-a gândit el să îmi dea. Mi-a luat un an să îmi revin.”

Invitată în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, Amna a vorbit și despre ajutorul pe care îl primește de la părinții ei, deoarece stă gard în gard cu casa acestora.

Știe sigur că atunci când ea nu este acasă, bunicii sunt cei care îi sar în ajutor, iar tatăl ei este cel care îl ia de la școală, îl duce la diferite activități și se bucură de timpul petrecut împreună. Artista este fericită pentru acest ajutor, mai ales că își amintește de faptul că ea a crescut cu cheia la gât și mereu îi era frică să nu fie prinsă pe stradă sau bătută pentru a i se fura cheia. 
“Da, curtea lângă curte. (Nr. Locuiește gard în gard cu părinții ei). E bine, am un câine, nici nu știu ce mănâncă pentru că e tata mereu acolo. Lăsând glumele, sunt de un ajutor foarte mare, pentru că e David și are nevoie tot timpul de sprijin. Eu am crescut cu cheia de gât și mă frustra foarte tare. Mai eram și prin Pantelimon, mă mai striga câte un puști, îmi stătea inima, se ia cineva de mine, îmi fură cheile, sparge casa.
Mă bucur pentru David că are ajutorul acesta. Se duce tataie, îl ia  tataie, îl duce la tenis, secretele lui cu mamaie. Sunt foarte bine, mă bucur pentru ei, chiar mă bucur pentru ei. Dorm singură. Decât să dorm cu cine nu trebuie, mai bine singură. La concluzia asta am ajuns de câțiva ani.”
, a povestit Amna.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Amna
Amna[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Amna, despre relația părinților ei. Ce a învățat de la tatăl său. “Mama tot timpul a simțit că ea e cu frâiele în mână, puternică.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies