Amna își dorește să se recăsătorească! Ce planuri de viitor are artista: „ Cred în căsătorie, fidelitate și respect”

Amna își dorește să se recăsătorească
Amna își dorește să se recăsătorească

Vedeta crede în continuare în căsătorie și în dragoste adevărată și mărturisește că este pregătită pentru un nou capitol în viața sa.

Amna, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste de la noi din țară, a trecut printr-o perioadă destul de grea, asta după ce a divorțat de partenerul ei de viață după o relație de 12 ani. Chiar și așa, vedeta crede în continuare în dragostea adevărată și este pregătită să înceapă un nou capitol în viața sa.

Citeste si: Alexandra Ungureanu vrea să devină mamă: „Mă uit după copii pe stradă și simt un fior ”. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Amna își dorește să se recăsătorească
Amna își dorește să se recăsătorească[Sursa foto: Instagram]

Amna crede în recăsătorie

Foarte deschisă și sinceră de fel, Amna a recunoscut că este pregătită oricând pentru un nou început. Crede în căsătorie și se consideră o persoană foarte familistă, fiind mereu extrem de atentă cu oamenii dragi din viața ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, solista este de părere că o relație trebuie să se bazeze în primul rând pe încredere și respect, căci în lipsa lor nu se va ajunge niciodată la un sens comun.

„Eu sunt o familistă convinsă. Cred în căsătorie, căsnicii, în fidelitate, în respect înainte de toate. Cred că după ce pleacă dragostea rămâne respectul și cred că dacă pleacă dragostea și nu mai rămâne respectul, mai bine nu mai rămâne nimic”, a spus Amna la Antena Stars.

Citeste si: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au împlinit un an de la cununia civilă: „Este doar primul”

Amna își dorește să se recăsătorească
Amna își dorește să se recăsătorească[Sursa foto: Instagram]

„Pentru mine prioritar este David”

Amna este o femeie singură și spune că cel mai important lucru din viața ei este David, băiețelul din căsnicia cu fostul soț. Cântăreața a mai spus și că atunci când va exista cineva alături de ea, nu se va feri să vorbească deschis despre acest subiect.

„Pentru mine prioritar este David în momentul de față. Declarațiile de genul la momentul potrivit, dar momentan ne bucurăm de zâmbetul ăsta larg”, a mai zis Amna.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Anamaria Prodan, primele declarații despre nuntă: „Asta m-ar face fericită”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies