Amna, nevoită să se opereze de urgență după ieșirea din competiția Survivor România! Ce a pățit artista?

amna se opereaza
Amna

Amna trece prin momente dificile după ieșirea din competiția Survivor România.

Amna a părăsit competiția Survivor România după ce a fost nominalizată de colegii săi. Artista a plecat din Republica Dominicană deoarece starea de sănătate nu i-a permis să meargă mai departe și să lupte pentru echipa Faimoșilor.

Problemele de sănătate ale vedetei s-au agravat după ce a revenit în România și pentru a putea reveni în formă, Amna trebuie să ajungă pe masa de operație.

Se pare că Amna se va opera chiar mâine. După o serie de investigații amănunțite, artista a descoperit că trebuie să-și scoată fierea, întrucât i-au fost găsite niște chisturi care i-au afectat foarte tare starea de sănătate. Astfel că, vineri, la ora 12, Amna va fi supusă unei intervenții destul de complicate.

Citeste si: Andreea Bălan, primele declarații despre Elena Marin „Toate bârfele și declarațiile unora nu sunt adevărate!”

„Bila trebuia scoasă la un moment dat, dacă mă hotăram să efectuez aceasta intervenție chirurgicală, pentru că aveam niste chisturi. Eu nu am avut o criză de bilă la «Survivor România», a fost vorba de o bacterie de la care am avut durerile de stomac. Mă operez, pentru că îmi doresc să nu mai am probleme din cauza bilei niciodată, e o chestiune cu care m-am confruntat înainte de Dominicană.

Eu nu mă operez acum pentru că s-a întâmplat ceva cu bila mea cât am fost la «Survivor România», trăiam cu această problemă, acele chisturi de care spuneam”, a declarat artista pentru click.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Amna: Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul… acum o să scoatem fierea”

Amna a explicat că problemele ei de sănătate nu s-au agravat la Survivor, dar nici nu i-au dat pace. Ea a avut complicații la inimă, stomac și a luat și o bacterie din Republica Dominicană, care i-a provocat dureri mari de stomac.

amna se opereaza
Amna, Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram]

Deși, înainte de a pleca, aceasta a primit acordul medicului  pentru a se asigura că este aptă pentru o astfel de competiție, se pare că artista nu a rezistat condițiilor și a fost nevoită să plece mai devreme.

Citeste si: Jador, aproape de a ceda psihic la Survivor România Ce spune Bogdan Mocanu despre reacțiile prietenului său: „Când e toată lumea pe el...”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Am avut palpitații la inimă, aveam mari probleme cu stomacul, am luat săruri de hidratare de la asistentă, m-am deshidratat de la cocos.

Am luat o bacterie de pe undeva. Acum o să scoatem fierea. De când am plecat știam că am probleme mari cu bila, am luat însă semnătură de la doctor, care mi-a zis că rezist. Dar nu am rezistat, am luat bacteria asta”, a spus Amna.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies