Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit la puțin timp după finala Burlacul: ”Relația noastră este acum una de prietenie”

andi constantin burlacul
Andi Constantin și Ana Bene s-au despărțit

Chiar dacă Ana Bene i-a câștigat inima lui Andi Constantin, relația celor doi nu a rezistat prea mult și s-au despărțit.

Ana Bene și Andi Constantin au vrut să fie împreună și să se lase purtați de val, însă totul s-a risipit destul de repede. Cei doi spun care a fost adevăratul motiv pentru care nu a mers relația.

Ana Bene și Andi Constantin s-au despărțit la puțin timp după finala Burlacul

După un drum lung și plin de suspans, Andi Constantin a dorit să o aleagă în cele din urmă pe Ana Bene pentru a-i fi parteneră, însă relația celor doi s-a consumat mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

”Ana e o femeie puternică și o persoană foarte dragă mie, o persoană de încredere, un om pe care îl admir. Relația noastră este acum una de prietenie, bazată pe sentimente sincere.

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei s-au împăcat! Ce urare a primit concurenta de ziua ei

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

andi constantin burlacul
Andi Constantin a rămas fără iubită[Sursa foto: spynews.ro]

Avem și vom avea întotdeauna o conexiune reală pe care o voi prețui foarte mult. Consider că suntem două persoane mature și întelegem că, deși ne asemănăm din foarte multe puncte de vedere, acest lucru nu garantează succesul într-o relație”, spune Andi Constantin.

Pentru Ana Bene, experiența Burlacul a fost una de neuitat și spune că a învățat multe lucruri despre ea și despre oamenii din jur.

Citeste si: Cristian Comănici și Mariana de la Puterea dragostei, întâlnire emoționantă la aeroport: „La bine și la greu!”

”A fost o experiență interesantă, cu momente grele, dar și frumoase din care am învățat ce am avut de învățat, mi-am depășit anumite frici, lucruri care m-au făcut să mă îndrept spre cea mai bună versiune a mea.

ana bene si andi constantin relatie
Ana Bene și Andi Constantin nu mai sunt împreună[Sursa foto: spynews.ro]

A fost o continuă provocare, însă, m-am bucurat de această experiență și am luat cu mine doar ce mi s-a potrivit și a fost de bun augur. Cred că orice schimbare pleacă de la noi în funcție de cum alegem. Sunt același om, cu o experiență în plus, un om care și-a făcut anumite update-uri din anumite puncte de vedere în urma acestui show", a spus Ana Bene.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Toto Dumitrescu s-a afișat pentru prima oară cu iubita fotomodel

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies