Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost roşcată şi brunetă! FOTO!

Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost roşcată şi brunetă! FOTO!
Ana de la Puterea Dragostei este foarte frumoasă, dar uite cum arăta în adolescenţă! A fost roşcată şi brunetă! FOTO!

Ana de la Puterea Dragostei, poze cu ea adolescentă! Uite cum arăta!

Frumoasa, sexy, blondă şi misterioasă, Ana de la Puterea Dragostei le-a atras rapid atenţia multor concurenţi din casă.

 

" Ana este extrem de ambiţioasă şi are toate calităţile să devină vedetă, iar Puterea Dragostei este cea mai bună rampă de lansare în acest moment. Instagram-ul ei a crescut incredibil de repede, de la 40.000

de urmăritori câţi avea când a intrat în casă la mai bine de 220.000. Ea vrea să fie influencer, să câştige bani din promovare de brand-uri. Este o fată calculată care ştie ce vrea, nu e ca Roxana care câteodată parcă îşi bate joc de frumuseţea ei. Poate că Ana o să se cupleze în casă, dar doar de dragul show-ului, să rămână mai mult în concurs. Nu va avea o relaţie reală! Niciunul dintre băieţii de acolo nu sunt pe placul ei! Nici intelectual şi nici financiar.
A, şi încă ceva! Nu o s-o vedeţi făcând scandal. E prea deşteaptă şi nu vrea să-şi păteze imaginea. A, era să uit! Are în plan să-şi facă şi o afacere cu haine şi accesorii. O să reuşească pentru că, repet, are o ambiţie ieşită din comun
", a declarat o amică a Anei în urmă cu ceva timp.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: ȘOC! Raluca Munte de la Puterea Dragostei este gravidă? Simina, fosta concurentă, spune tot adevărul!

Ana de la Puterea Dragostei, poze cu ea adolescentă! Blonda a cochetat cu modelingul!

Ei bine, am aflat că Ana îşi dorea încă din adolescenţă să fie în lumina reflectoarelor. Aceasta a cochetat o perioadă cu modelingul în perioada liceului şi câteva luni după terminarea lui.

Blonda avea un chip foarte frumos, atuu pe care îl are şi astăzi, şi o siluetă perfectă pentru obiectivul aparatului de fotografiat.

Citeste si: Andreea Mantea a fost cerută în căsătorie! Vezi de cine şi ce spune vedeta despre nuntă! "Nu vrem cadouri, ci doar să vă bucuraţi pentru noi"

Superba concurentă de la Puterea Dragostei a fost roşcată şi brunetă, dar a revenit la blondul care îi scoate cel mai bine trăsăturile în evidenţă.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mamma mia, ce răsturnare de situaţie! None este iubitul secret al Ellei de la Puterea Dragostei! "V-am văzut" Vezi ce spune bruneta! EXCLUSIV!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies