Ana Gheorghe prezintă emisiunea "De vorbă cu Ana", pe pagina de facebook kfetele.ro! Urmăreşte prima ediţie astăzi, începând cu ora 17!

Ana Gheorghe prezintă emisiunea
Ana Gheorghe prezintă emisiunea "De vorbă cu Ana", pe pagina de facebook kfetele.ro! Urmăreşte prima ediţie astăzi, începând cu ora 17!

Ana Gheorghe prezintă o emisiune pe kfetele.ro! Sora celebrei Elena Gheorghe este gazda show-ului "De vorbă cu Ana"

Este mamă, cu doi copii superbi, soţie, blogger, insta lover, specialist PR şi femeie de afaceri. Nu are bona pentru cei mici, dar cu toate acestea nu o vezi niciodată epuizată, nearanjată şi fără un zâmbet molipsitor şi dezarmant pe chip. Pur şi simplu străluceşte! Care este secretul ei? Ei bine, suntem convinse ca-l va împărtăşi in viitorul apropiat.

Vorbim despre Ana. Ana Gheorghe, o persoană calda, volubilă, curioasă şi inteligentă, gata să intervieveze personalităţi fascinante din toate domeniile.

Iar tu vei fi în "primul rând", pentru toate dezvăluirile, sfaturile şi ponturile...Ţi-am captat atenţia? Ei bine, e momentul să afli tot!

Citeste si: Elena Gheorghe, videoclip de 5 stele în Turcia! Îndrăgita cântăreață arată fabulos în piesa ”Gura ta”!

Ana Gheorghe prezintă emisiunea "De vorbă cu Ana" pe pagina de facebook kfetele.ro! "E extrem de prietenoasă, amuzantă și plină de viața"

Frumoasa Ana, sora celebrei artiste Elena Gheorghe, va realiza, în fiecare marţi, începând cu ora 17, pe pagina de facebook kfetele.ro, emisiunea “ De vorbă cu Ana ”, pe care suntem convinşi că o vei urmări cu sufletul la gură.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O tipă smart, se descurcă în orice situație, e extrem de prietenoasă, amuzantă și plină de viața...

E omul de care are nevoie orice familie, orice prieten, orice firma... E omul bun la toate. Sunt foarte norocoasa că e sora mea ”, este scurta caracterizare pe care i-o face artista surorii ei.

De vorbă cu Ana ” prezintă oameni minunaţi, poveşti de viaţă senzaţionale, dar şi informaţii extrem de utile pentru voi, fetelor.

Citeste si: Elena Gheorghe şi Nadia De Luca, ţinute superbe la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat vedetele!

Puteţi urmări prima ediţie astăzi, 6 august, începând cu ora 17, pe facebook-ul kfetele.ro Aşteptăm întrebările şi opiniile voastre.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/560/20035209/1/ana-si-elena.jpg

/www/cdn.knd.ro/media/521/2864/560/20035209/1/ana-si-familia.jpg



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Elena Gheorghe, ţinute de senzaţie la primul ei concert de la Sala Palatului! Uite ce vestimentaţie spectaculoasă şi-a pregătit artista! “Abia aştept să le port”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies