Ana Ionescu, despre momentele de cumpănă din relația cu Tudor Ionescu de la Fly Project. “Prefer să regret că am încercat un lucru, decât că nu l-am încercat.”

Ana Ionescu, despre momentele de cumpănă din relația cu Tudor Ionescu de la Fly Project. “Prefer să regret că am încercat un lucru, decât că nu l-am încercat.”
Ana Ionescu, despre momentele de cumpănă din relația cu Tudor Ionescu de la Fly Project. “Prefer să regret că am încercat un lucru, decât că nu l-am încercat.”

Ana Ionescu a vorbit despre momentele de cumpănă din relația cu soțul ei, Tudor Ionescu.

Tudor Ionescu, cunoscutul solist de la Fly Project, are o carieră de succes și se poate declara la fel de împlinit și atunci când vine vorba de viața lui personală. El și Anamaria Ionescu sunt căsătoriți de 19 ani și s-au cunoscut pe vremea când aceasta era dansatoare în trupa artistului. Cei doi au împreună și o fiică, iar de fiecare dată încearcă să se împartă între viața de artist, cea din televiziune și viața de familie.

Invitați în cadrul podcastului realizat de Ilinca Vandici, Ana Ionescu a fost întrebată dacă au existat momente de cumpănă în relația lor și care a fost cel mai mare dintre ele. Așa cum și publicul știe, cei doi au fost despărțiți la patru ani de la relație, iar pentru o perioadă, aceștia au luat-o pe drumuri separate.  “Aoleu, au fost multe momente de cumpănă. Cele mai multe au fost, cumva, nu neapărat la începutul relației, dar atunci când eram mai tineri provocările probabil erau mai mai multe și mai mari.
Nu știu pe care să le enumerăm. Am trecut prin multe, știți cu toții deja, am vorbit despre momentele noastre de cumpănă. Momentul de despărțire a fost un moment, după patru ani de relație, cam așa.”
, a mărturisit Ana Ionescu.

Ana Ionescu, despre cel mai mare moment de cumpănă din relația cu Tudor Ionescu

Citește și: Cum își cresc Ana și Tudor Ionescu fiica? „Vreau să facem în așa fel încât orice să ne spună nouă primii.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu
Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu nu mă așteptam să fie lapte și miere.” Tudor Ionescu de la Fly Project a fost iertat de soția lui, după ce a călcat strâmb

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

Ana Ionescu a recunoscut că i s-a părut exagerat de greu să treacă peste acel moment, însă a simțit că se iubesc foarte tare și nici nu și-ar fi imaginat că la un moment dat, în viață, nu-și vor reproșa anumite lucruri dacă se vor împăca. Simțeau iubirea și exista din partea amândurora, așa că a vrut să-i ofere o a doua șansă, deoarece este de părere că toți oamenii o merită. 

“Ne-am despărțit la un moment dat, am luat-o puțin pe alte cărări amândoi că așa s-a întâmplat atunci, dar ne-am dat seama că ne iubim foarte tare și ne-am dat seama că putem să trecem peste momentul acela care mie atunci mi s-a părut exagerat de greu și nu credeam vreodată că pot trece peste un moment fără să reproșez, fără să dau în el pe viitor. Pentru că exista iubire și o simțeam din toți rărunchii, am zis să mai încercăm o data, se știe niciodată.
Eu consider că merităm cu toții o a doua șansă, dacă știm să profităm de ea. Prefer să regret că am încercat un lucru, decât că nu l-am încercat.”,
a mai mărturisit Ana Ionescu.
Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu
Anamaria Ionescu și Tudor Ionescu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cu ce diagnostic se confruntă Tudor de la Fly Project? Artistul a făcut mărturisiri neașteptate despre problemele sale

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies