Ana Maria Georgescu este de nerecunoscut. Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală

Ana Maria Georgescu este de nerecunoscut. Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală
Ana Maria Georgescu este de nerecunoscut. Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală

Cu siguranță ai ascultat și tu hit-ul „Ochii tăi”, care a făcut furori în anii 2000.

Ei bine, dacă te întrebi cum arată acum și cu ce se ocupă interpreta acestei melodii, Ana Maria Georgescu, află că artista a trecut printr-o schimbare totală. Cum arată Ana Maria Georgescu la 36 de ani!

Citește și: Armin Nicoară a făcut dezvăluiri impresionante, duminică, la Kanal D2, la “În oglindă” “Acea imagine nu pot să o șterg vreodată din suflet!”

Ana Maria Georgescu este de nerecunoscut

Ana Maria Georgescu este o artistă din România cunoscută pentru hit-ul său din anii 2000, „Ochii tăi”. În adolescență, ea a cântat despre dragoste și sentimente pure, cucerind inimile ascultătorilor cu vocea ei suavă și chipul inocent.

Astăzi, după mai bine de 15 ani, Ana Maria Georgescu s-a reorientat către actorie și a lăsat muzica. Ea a jucat în musicalul „My Fair Lady”, după ce a decis să activeze în lumea teatrului.

Pe plan personal, Ana Maria Georgescu este o femeie împlinită. În anul 2009, ea s-a căsătorit cu Norbert Vig, alesul inimii sale, într-o ceremonie ce a avut loc la Cluj. Împreună, au o fetiță și formează o familie fericită și unită.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„De cele mai multe ori lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin.

De exemplu, într-o noapte de mai, în Paris, într-o camera de hotel, doi oameni și-au promis să se iubească o viață. Mai apoi, au ajuns la un castel medieval din Franța, cu oameni minunați, din zilele noastre, au petrecut trei zile și trei nopți și s-au minunat de cât de frumoasă poate să fie viața,”, a declarat vedeta, acum mai mulți ani.

Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală
Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală[Sursa foto: Facebook]

Artista s-a căsătorit și are o fetiță

Se pare că timpul a stat în loc, atunci când vine vorba despre artistă, deoarece Ana Maria Georgescu arată la fel ca acum 15 ani, când era pe buzele tuturor românilor, datorită piesei care a făcut furori.

Vedeta a fost complet fericită, atunci când fiica ei, Katja, a venit pe lume. În momentul actual a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor și s-a axat pe creșterea micuței sale.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Dragă Katja, dacă aș fi știut acum câțiva ani că într-o singură zi pot face cumpărături, trei feluri de mâncare, trei ieșiri în parc, o vizită la dentist, una la farmacie, iarăși

cumpărături, încă o plimbare pe afară, baie cu tine și casa arată chiar onorabil. Toate astea în timp ce mă luptam psihic cu o durere înfiorătoare de dinți, aș fi pariat pe mine mai mult. A trebuit să vii tu și să-mi arăți cât de mult înseamnă să mai poți puțin. Ce bine că mă ciupești când dormi, că altfel aș crede că visez!”, a mai spus celebra solistă.

Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală
Artista care cânta piesa „Ochii tăi” a avut parte de o schimbare radicală[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Aș merge cu o altă femeie.” Tavi Clonda ar înlocui-o pe Gabriela Cristea? Ce a declarat artistul, în urmă cu puțin timp

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Care sunt drepturile angajatelor într-o companie. Ce trebuie să îndeplinească angajatorul

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies