Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu!

ana maria mocanu relatie
Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan au decis că vor să se împace

După o despărțire cu scandal, Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan au ales să-și mai dea o șansă.

Deși Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan nu au făcut nicio declarație publică legată de împăcare, se pare că bărbatul a postat câteva fotografii alături de frumoasa blondină, iar adevărul e că amândoi zâmbesc cu gura până la urechi. 

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan formează, din nou, un cuplu

Recent, Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan au ieșit în club și se pare că s-au afișat împreună. Ba mai mult, bărbatul a postat imaginile în mediul online, semn că relația merge pe un făgaș normal.

După ce s-a zvonit că Denisa Despa s-ar iubi cu Rareș Ciortan, Ana Maria Mocanu a dorit să facă declarații și să vorbească public despre acest subiect controversat.

Citeste si: Prințul William și Kate Middleton au împreună trei copii și se pregătesc pentru al patrulea. Ducii de Cambridge își mai doresc o fetiță.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

ana maria mocanu si rares ciortan
Ana Maria Mocanu ar putea fi însărcinată pentru prima oară [Sursa foto: cancan.ro]

„Noi mergem pe drumuri separate și îi doresc mult succes. Denisa Despa nu mi-a luat locul, decizia a fost, probabil, de comun acord, iar dacă vor avea o relație de orice natură este decizia lor. Nu mă deranjează ca Rareș să aibă o relație cu cineva, pentru că nu mai face parte din viața mea”, a mărturisit Ana Maria Mocanu.

Citeste si: Rona Hartner și soțul ei, Herve Camilerri, divorțează! "Nu glumesc, da!"

De asemenea, s-ar părea că Ana Maria Mocanu ar fi însărcinată în câteva luni. Deși frumoasa blondină încearcă să ascundă burtica, recent a postat o fotografie în care apare cu o inimă uriașă în dreptul pântecului.

ana maria mocanu si rares ciortan
Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan au fost extrem de apropiați atunci când au ieșit împreună în oraș[Sursa foto: cancan.ro]

Ana Maria Mocanu și Rareș Ciortan s-au despărțit toamna trecută, asta după ce au avut o relație de iubire timp de un an de zile. 

„Rareș este un bărbat foarte agresiv și verbal și fizic și o pot dovedi prin poze. De câte ori am fost eu bătută de acest om. Am fost bătută în Egipt, în Turcia, am fost bătută la mare, peste tot. Eu cu Rareș nu am ce să discut. Mi se pare de cea mai joasă speță ca bărbat ca el să apară la televizor să dea o poză cu mine plângând.

Dar de ce nu ai arătat o poză cu soția ta, Rareș? Ești un bărbat însurat și mă înșelai întotdeauna", spunea Ana Maria Mocanu.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Lipsa de comunicare la locul de muncă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cum explică organizatorii SAGA decizia superstarului internațional, Nicki Minaj: "Ne depășește puterile"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies