Ana Morodan e devastată, după ce un prieten a murit: ”Vei fi cu mine mereu!”

Ana Morodan e devastată, după ce un prieten a murit: ”Vei fi cu mine mereu!”
Ana Morodan e devastată, după ce un prieten a murit: ”Vei fi cu mine mereu!”

Ana Morodan, una dintre fostele concurente de la “Asia Express”, suferă cumplit, după ce a aflat că unul dintre prietenii ei a murit chiar în ziua în care Răzvan Ciobanu a fost înmormântat.

Citeste si: Adelina Pestriţu, atacată josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar şi răspunsul halucinant al vedetei! "Aceeaşi poveste şi cu frustrarea"

Citeste si: Horoscopul INDIAN al săptămânii 29 aprilie – 5mai 2019. Horoscopul karmei. Află-ţi zodia şi mesajul în CELEBRUL horoscop INDIAN!

Ana Morodan a postat un mesaj cutremurător după ce a aflat că milionarul Alex Faur s-a stins din viaţă.

Vedeta a postat şi o poză în care apar două brățări pe care prietenul ei i le-a dăruit. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Acum ceva timp am cunoscut un om, un Om pe care îl ştiam demult. Poate mai demult decât viaţa asta. Este unul dintre cele mai mari daruri ale vieţii să vezi clar şi limpede sufletul cuiva… O să preţuiesc brăţările astea pentru totdeauna.

Şi o să respect dorinţa ta la discreţie. Vei fi cu mine mereu!” este mesajul scris de Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Potrivit unor surse D.A.S., categoria A, în urmă cu ceva timp, Alex Faur ar fi contractat salmonella după ce a mâncat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infecții ce nu au fost tratate la timp, celebrul bărbat a suferit grave complicații ce i-au înrăutățit starea de sănătate, ulterior ajungând pe patul de spital într-o stare critică.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adelina Pestriţu, atacată josnic! Vezi ce i-a spus o femeie, dar şi răspunsul halucinant al vedetei! "Aceeaşi poveste şi cu frustrarea"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies