Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”
Ana Pal, tânăra care i-a dat un cap în gură unui adversar de la Survivor, a avut o viață plină de neajunsuri: „A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare”

Antrenorul Faimoasei Ana Pal a vorbit despre comportamentul ei, dar și despre viața pe care a avut-o, după incidentul violent.

Ana Pal a fost eliminată de la Survivor România după ce l-a lovit cu capul în gură pe Războinicul Andrei. Perzentatorul emisiunii a anunțat că un astfel de comportament nu este acceăptat în show-ul din Republica Dominicană și, cu părere de rău, a anunțat că luptătoarea fsot descalificată din competiție.

Antrenorul Faimoasei Ana Pan a venit în platoul FanArena pentru a discuta despre incidentul violent al căruit protagonistă a fost tânăra mămică.

El a povestit că este foarte muncitoare, că are un băiețel pe care îl crește singură și că nu a avut o viață deloc ușoară.

„Are un copil, se numește Ștefan are 6 ani și locuiește în Bacău. Momentan locuiește cu fratele Anei, Pavel, și cu sora lor mai mică, în vârstă de 17 ani.

Din câte știu eu, a avut o copilărie foarte grea.

Face parte dintr-o familie de opt frați, de la 25 de kilometri de Bacău. A devenit mamă la 19 ani, din întâmplare. A fost alegerea ei să păstreze copilul. De când este la noi, de doi ani, a avut o ascensiune foarte bună. Din cțte știu, doi frați, cei mai mici, sunt cu probleme locomotorii, imobilizați la pat. Părinții ei au grijă de ei, au rămas la sat. Ana s-a mutat la Bacău și locuiește cu fratele ei, cu sora și cu fiul ei, Ștefan”, a povestit Antrenorul Faimoasei Ana Pal.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Faimoasa nu o duce foarte bine din punct de vedere financiar și acceptă și, pe lângă meciurile la care participă, acceptă și alte locuri de muncă. „Noi avem o convenție și încercăm să îi facem circa 5-6 meciuri pe an din care primește o bursă și mai găsește ea ceva de muncă, mai merge la curățenie, a lucrat la un restaurant ca ajutor de bucătar”, a povestit Antrenorul tinerei mămici.

Faimoasa Ana Pal și-a dorit mult să ajungă să participe la Survivor, dar, din păcate, nu ar fif ost pregătită psihic. Și ceilalți concurenți și antrenorul au afirmat acest lucru, după incidentul de la Survivor.

„Cum s-a ivit ocazia, i-am propus și am susținut-o. Psihic nu era prea pregătită. Și plecarea în sine a fost cumva spontană. Cu câteva zile îaninte eu mă întorceam de la ultimul meci undeva într-o zi de luni si a primit telefon de la Kanal D că miercuri trebuie să fie la Bucuresti și joi se îmbarca pentru Republica

Dominicană. Ea în două zile trebuie să își facă bagajul și să plece. Că s-a finalizat cu accidentul ăsta... visul ei s-a spulberat. Viitorul ei în ce privește latura profesionistă e unul bun și plin de evenimente. Luna viitoare va participa la campionatul din Moscova”, a mai spus antrenorul Faimoasei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Incident violent la Survivor! Ana Pal i-a dat un cap în gură lui Andrei! Războinicul a căzut secerat la pământ: „I-a spart nasul”

Ana Pal, descalificată de la Survivor după ce i-a spart nasul Războinicului Andrei

„Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent.

Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a spus Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii Survivor.

„Cred că e o decizie corectă. Acest gest a fost un gest foarte urât. Cred că a făcut de râs sportul românesc, sportul de contact. Mă bucur într-un fel sau altul că am fost eu și nu a fost o colegă. Am venit în acest concurs să îmi testez limitele, să fiu sportiv și să văd cât pot să rezit psihic. Cred că asta nu au înțeles câțiva Faimoși ”, a spus Andrei, concurentul de la Războinici care a fost lovit de Ana Pal.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies