Ana Pîrvulescu, despre cum scăpat de cele 4 kilograme în plus. Ce mesaj a transmis cu privire la corpul ei. „Pur și simplu nu-i poate ordona nimeni corpului și minții mele!”

Ana Pîrvulescu, despre cum scăpat de cele 4 kilograme în plus. Ce mesaj a transmis cu privire la corpul ei. „Pur și simplu nu-i poate ordona nimeni corpului și minții mele!”
Ana Pîrvulescu, despre cum scăpat de cele 4 kilograme în plus. Ce mesaj a transmis cu privire la corpul ei. „Pur și simplu nu-i poate ordona nimeni corpului și minții mele!”

Ana Pîrvulescu a împărtășit cu urmăritorii ei rezultatele la care a ajuns după ce a slăbit 4 kilograme.

Ana Pîrvulescu, cunoscută în mediul online drept un blogger de succes, împărtășește pe rețelele de socializare aspecte din viața de zi cu zi, inclusiv provocările și bucuriile prin care trece. Aceasta a lăsat câteva fotografii și un mesaj legat de kilogramele în plus de care a reușit să scape, dar și cum a ajuns să se cunoască pe ea și corpul ei în astfel de situații.  “Pozele din stânga sunt de la sfârșitul lunii mai! Nu mi-am făcut Beach Body pentru că mai important era să am colăcele de salvare pentru băile din Marea Neagră.

Și, totuși, m-am răzgândit și am zis să revin la modul în care mă simt eu bine, fără să ma frustrez, fără sa bălesc la cartofi prăjiți cu brânză, fără să mai aud de cât de mult îngrașă pepenele când eu l-am devorat toată vara…Pur și simplu nu-i poate ordona nimeni corpului și minții mele! Am reușit să mă cunosc în 38 de ani fără specialitate, ce îmi apare la reclamă insistent pe Insta după ce vorbesc cu prietenele mele la o cafea, de cântar, diete și kilograme..”,
a spus Ana Pîrvulescu.

Cum a reușit Ana Pîrvulescu să ajungă la rezultatul dorit

Citește și: Misty, Ana Pîrvulescu și Ioana Ginghină s-au răsfățat la o clinică de înfrumusețare! Ce proceduri și-au făcut vedetele – Foto!

Ana Pîrvulescu
Ana Pîrvulescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Rețeta de covrigei Brezel a Anei Pîrvulescu! Sunt extrem de simplu de pregătit

De asemenea, cunoscutul blogger a spus și cum a reușit să ajungă la rezultatul dorit după câțiva ani și care este secretul din spatele succesului ei. Blonda a ținut să ofere și un sfat doamnelor și domnișoarelor care se află în aceeași situație ca a ei. 

“O să ziceți că nu e vreo mare diferență. Și nu, nu este mare. Sunt doar 4 kg. Alea de care nu reușeam să mă separ de ani. Mai am vreo 3 și sunt mulțumită. Doar că aici nu mai e doar din mâncare. E nevoie de sport! Și sper să cad într-o zi din pat direct pe pista de alergare. Căci de sală nu sunt atrasă mai deloc.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

PS: Nu, nu am băut licori de te slăbesc doar dacă le mirosi, și nici nu am dat copy paste la dieta altei persoane. Pur și simplu la mine funcționează intermitentul și nu-mi plac dulciurile. A, și încă un secret, nu manca tot din farfurie! Ridica-te puțin nesătul de la masa! Să intre și puțin din aer. Căci aerul nu îngrașă.”, a mai adăugat Ana Pîrvulescu pe rețelele de socializare.

Ana Pîrvulescu
Ana Pîrvulescu[Sursa foto: Instagram]
 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ana, sora Elenei Gheorghe, a ajuns la o greutate de invidiat la trei săptămâni după ce a născut. Tânăra ne-a spus toate secretele siluetei ei perfecte. Nu ţine dietă, dar respecta ACESTE reguli. VIDEO EXCLUSIV!

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies