Ana Porgras s-a afișat cu noul iubit după cearta cu Zanni

ana porgras relatie
Ana Porgras s-a afișat cu noul iubit după cearta cu Zanni

După ce a rupt orice urmă de prietenie cu Zanni, Ana Porgras s-a afișat cu noul iubit.

Ana Porgras și Zanni au legat o frumoasă prietenie la Survivor România 2021 și chiar dacă toată lumea credea că cei doi vor forma un cuplu, iată că nici măcar relație de amiciție nu a durat atât de mult. După ce Zanni a găsit în telefonul Faimoasei câteva mesaje care l-au supărat, cei doi au rupt orice urmă a relației naturale care i-a unit. Acum, frumoasa brunetă este într-o relație și nu îi este rușine să recunoască.

Ana Porgras de la Survivor România 2021 s-a afișat cu noul iubit după cearta cu Zanni

După ce Zanni a mărturisit că a rupt orice urmă de prietenie cu Ana Porgras, Faimoasa a încercat să se apere și a publicat un mesaj destul de amplu pe rețelele de socializare, acolo unde se află cei mai mulți dintre fanii Survivor România 2021.

Zanni a găsit în telefonul Anei Porgras câteva mesaje care l-au rănit și l-au făcut să renunțe la tot ceea ce simțea pentru prietenia lui.

Citeste si: Andreea Mantea este gravidă pentru a doua oară? Ce spune celebra prezentatoare

ana porgras iubit
Ana Porgras a fost zărit în camera de hotel alături de noul iubit[Sursa foto: Instagram Ana Porgras]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă fanii celor doi au sperat la o împăcare, măcar ca prieteni, iată că niciuna dintre așteptări nu a fost îndeplinită, iar Ana Porgras se află deja într-o relație amoroasă cu un alt bărbat.

Haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viață, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil

în viețile lor, au apărut de două ori la televizor și se cred exemple de urmat!

Citeste si: Musty și Mellina au ieșit în oraș după terminarea show-ului Survivor România 2021

Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

zanni survivor romania
Zanni și Ana Porgras au rupt orice relație de prietenie după încheierea Survivor România 2021[Sursa foto: Instagram Zanni]

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!

Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment! Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fost aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni.”, a declarat Ana Porgras.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Maria Chițu are un iubit după terminarea competiției Survivor România 2021: „M-a ajutat foarte mult”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies