Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei: "Vreau să vă spun doar atât..."

ana porgras mesaj
Ana Porgras a transmis un mesaj pentru Zanni

După ce Zanni a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu mai vorbește cu Ana Porgras, acum a venit rândul Faimoasei să-și spună punctul de vedere.

Relația dintre Zanni și Ana Porgras a început extrem de frumos în Republica Dominicană la Survivor România 2021. Cei doi păreau mai mult decât prieteni și toată lumea credea că vor ajunge să formeze un cuplu solid. Iată că după terminarea competiției, Zanni a făcut câteva dezvăluiri fără precedent despre Faimoasă.

Ana Porgras rupe tăcerea după ce Zanni a vorbit despre mesajele pe care le-a văzut în telefonul Faimoasei

Ana Porgras nu a dorit să comenteze atunci când Zanni a dezvăluit motivul pentru care era supărat, însă acum Faimoasa vine și își asumă dreptul de a avea o replică la cele discutate.

"O poza cât o mie de cuvinte. Cel mai important moment, în cariera unui sportiv, este momentul în care el urcă pe prima treaptă a podiumului și i se cântă imnul țării sale, în cazul meu al României.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, pus la zid de fanii Survivor România: „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

zanni despre ana porgras
Zanni a vorbit despre relația cu Ana Porgras[Sursa foto: Captură KANAL D]

Orice s-ar întâmpla, nu are cum nimeni, niciodată să îi răpească acest merit! Vreau să vă spun doar atât, cu toate că în spatele meu, în perioada în care făceam gimnastică, au stat oameni care m-au antrenat (mentorii mei), mi-au ascultat frustrările, m-au susținut psihic (familia mea) în

momentele în care simțeam că nu mai pot, atunci când urci pe un aparat şi îți începi execuția: ești SINGUR!  Singur reuşeşti, sau nu, să devii un campion, iar ajutorul celorlalți este inutil în acel moment!  

Țin să vă spun (pentru cei ce ați uitat) că principala mea calitate, pentru care am fost chemată la emisiunea Survivor, a fosta aceea de a fi o fostă campioană mondială. “Survivor” a fost doar un proiect la care am acceptat să particip, nu am avut scopul de a mă promova în vreun fel, prin intermediul acestei emisiuni. 

Citeste si: Casa lui Culiță Sterp, atracție pentru turiști. Ce spune mama Geta despre acest fenomen

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ca drept dovadă, nu mi-a schimbat viața cu absolut nimic, în afara faptului că mi-a crescut numărul de urmăritori pe Instagram şi care nu mă ajuta cu nimic, pentru că ce credeți, nu câștig nimic din asta, viața mea a rămas exact aceeași!

Un ultim lucru: haideți să vorbim despre ce am făcut noi în viața, nu despre ce fac alții, să ne uităm în grădina noastră și abia apoi să aruncăm cu pietre! Poate mulți dintre voi susțineți că nu ați auzit niciodată de campionii României, dar oare de ce? Pentru că în țara aceasta, se

promovează doar oameni care nu au făcut nimic notabil în viețile lor, au apărut de doua ori la televizor și se cred exemple de urmat!", a scris Ana Porgras pe Instagram.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Sebastian Chitoșcă, pus la zid de fanii Survivor România: „Tu stai acasă și nevastă-ta bagă muncă la fabrică…”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies