Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei? Mesajul subtil pe care l-a făcut public fosta gimnastă: „M-ai lăsat, dar totuși nu uita...”

Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?
Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?

Fosta gimnastă a dat primele semne că este din nou o femeie singură! Fanii au asaltat-o cu mesaje

Ana Porgras este una dintre cele mai apreciate și cunoscute persoane publice de la noi din țară. Tânăra a dezvăluit în urmă cu puțin timp că se află într-o relație și că în sfârșit și-a găsit adevărata fericire, însă nu a oferit detalii suplimentare despre identitatea bărbatului care îi aduce zâmbete în fiecare zi. Invitată în podcastul „Roxana te dezbracă de secrete”, moderat de Roxana Nemeș, fosta gimnastă a scăpat câteva informații despre cum trebuie să fie cel care ar putea oricând să o facă să se îndrăgostească până peste cap.

„Trebuie să fie un om înțelegător, care să înțeleagă momentele mele de nebunie și să mă susțină și să simt e că e lângă mine. Să simt dragostea!”, a spus Ana Porgras.   

Citeste si: Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei, oficial despărțiți! Ce a declarat tânărul: „Crede că mă duc și o înșel”

Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?
Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?

Foarte discretă de fel, Ana Porgras vorbește foarte rar despre viața sa personală, astfel că nimeni nu știe dacă mai este sau nu într-o relație cu bărbatul misterios, însă o postare pe Tik Tok a dat-o de gol, iar fanii au asaltat-o cu tot felul de comentarii.

Superba brunetă a postat un videoclip care avea pe fundal o melodie cu un mesaj de despărțire, însă nu a dorit să le ofere urmăritorilor ei mai multe detalii despre acest gest. Rămâne de văzut dacă fosta gimnastă va mărturisi ce se întâmplă în relația ei amoroasă.

„M-ai lăsat, dar totuși nu uita..îți va fi dor și o să mă vrei, o să mă vezi pe mine-n ochii ei, dar va fi mult prea târziu”, sunt versurile melodiei.

Citeste si: Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alin, după doar cinci luni de relație: „Vrem o familie, un viitor împreună!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?
Ana Porgras s-a despărțit de iubitul ei?[Sursa foto: Instagram]

Ana Porgras, surprinsă purtând un inel superb cu diamante!

Ana Porgras a postat o fotografie pentru a le arăta urmăritorilor ei cât de mulțumită este de machiajul pe care i l-a făcut o expertă în make-up. În aceeași fotografie se poate observa un detaliu mai puțin obișnuit, și anume un inel cu diamante care este scos în evidență. fanii fostei gimnaste s-au întrebat dacă nu cumva se pregătește de o nuntă în mare secret.

Postarea brunetei a strâns o mulțime de reacții de la susținătorii ei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cântăreața Shondy a fost cerută în căsătorie la Paris! Tânăra a spus marele „DA”: „Am plâns de emoții”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies