Analiza de urină în timpul sarcinii: cum se interpretează rezultatele

Analiza de urină în timpul sarcinii: cum se interpretează rezultatele
Analiza de urină în timpul sarcinii: cum se interpretează rezultatele

Analiza de urina in timpul sarcinii este un test simplu, care ofera informatii foarte importante despre starea de sanatate a mamei si a copilului.

Se descopera posibile infectii ale tractului urinar si, mai presus de toate, se afla doua din patologiile obstetricale principale: diabetul gestational si preeclampsia.

In timpul sarcinii, poate aparea foarte usor disconfortul urinar, care este cauzat de cele mai multe ori de bacterii de origine intestinala, cum ar fi Escherichia coli, Enterococci sau Staphylococci.

Citeste si: 4 tehnici prin care poți să faci sex dur și sălbatic ca să alungi monotonia din pat. Uimește-l cu o partidă perfectă!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Acest lucru se intampla deoarece progesteronul, care relaxeaza si dilata muschii tractului urinar, faciliteaza prezenta bacteriilor si, prin urmare, inmultirea lor.

Femeile sunt mult mai predispuse infectiilor urinare: uretra, canalul care leaga vezica cu exteriorul este mai scurt, iar apropierea de rectal faciliteaza contaminarea bacteriana. Este suficient sa ai o igiena intima proasta sau o infectie intestinala pentru a avea acest tip de disconfort.

Citește continuarea pe Copilul.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Diana Bulimar, apariție năucitoare! Fosta concurentă de la Exatlon și-a schimbat look-ul și a slăbit enorm

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Dorian Popa, iubeşte din nou! Ce spune despre noua cucerire care i-a pus inima pe jar: "Am dreptul să îmi găsesc fericirea"

Cât a costat rochia de mireasă a lui Theo Rose. Artista vorbește despre alegerile făcute la evenimentul special din viața ei. „Eu nu aveam nevoie de așa ceva, nu mi-a trebuit”

Bianca a pus stop! Ce decizie a luat în privința lui Patrick după ce a izbucnit în lacrimi: „Gata”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies