Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”
Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Bravo, ai stil! continuă să fie un teren de manifestare a talentului și a pasiunii pentru modă, iar reacțiile spontane ale concurenților contribuie la atmosfera vibrantă și plină de viață a show-ului difuzat la Kanal D2, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

In editia de astazi a emisiunii, talentate și pline de umor, Iris si Andreea, două dintre contracandidatele Constatiei, surprind telespectatorii cu o reprezentație amuzantă în ceea ce privește mersul distinctiv al concurentei pe podiumul emisiunii.

Cu spiritul lor vesel și creativ, cele două tinere concurente au ales să aducă o notă de umor în competiție, imitând mersul aparte al Constantiei. Prin intermediul unei reprezentații amuzante, ele au evidentiat această trăsătură specifică a concurentei și au transformat-o într-un moment memorabil al emisiunii.

“Constantia are un mers amuzant! Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare”,  spune Andreea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Se apleaca spre fata, mai degraba, cand merge”,  adauga amuzata Iris.

Cu toate că această abordare a fost menită să fie o sursă de amuzament și să aducă o perspectivă diferită asupra modului de a merge pe podium, este important să subliniem că Bravo, ai stil! promovează în

primul rând respectul reciproc și spiritul fair-play între concurenți. Emisiunea încurajează exprimarea creativității individuale și punerea în valoare a personalității în lumea modei, respectând totodată dorința fiecărui participant de a se manifesta într-un mod propriu.

Ce replica le va da Constantia celor doua contracadidate ale sale veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies