Anamaria Ferentz a revenit în România! Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a stabilit în America: „Mi-am depus de viză și acolo am plecat în 2010.”

Anamaria Ferentz a revenit în România! Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a stabilit în America: „Mi-am depus de viză și acolo am plecat în 2010.”
Anamaria Ferentz a revenit în România! Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a stabilit în America: „Mi-am depus de viză și acolo am plecat în 2010.”

Anamaria Ferentz trăiește o viață liniștită peste ocean, însă, după mai bine de un deceniu, artista s-a întors pe meleagurile natale.

Anamaria Ferentz a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate interprete de muzică ușoară de la noi din țară. Cu toate acestea, în urmă cu mai bine de un deceniu artista a luat o decizie drastică cu privire la viața sa. Mai exact, Anamaria Ferentz a renunțat la succesul pe care îl avea la noi în țară și s-a mutat peste ocean, acolo unde a început o nouă viață.

Acum, întoarsă în România pentru scurt timp, Anamaria Ferentz a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat din țară.

Anamaria Ferentz, adevăratul motiv pentru care a plecat din țară

Citește și: „România pentru mine nu e tocmai o vacanță”. Anamaria Ferentz își vizitează familia o singură dată pe an

Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani! Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a stabilit în America
Anamaria Ferentz [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Anamaria Ferentz, detalii despre noul ei iubit! Vedeta l-a cunoscut în America: „Este cea mai frumoasă relație!”

Pentru Anamaria Ferentz faima și succesul au venit la pachet cu multe provocări pe care nu a mai putut la un moment dat să le gestioneze. Astfel, artista și-a luat inima în dinți și s-a mutat în America pentru a nu mai fi cunoscută.

M-am dus în America să nu cânt și să nu mai știe nimeni cum mă cheamă. Pur și simplu să trăiesc o viață normală, fără paparazzi. Am plecat să pot să trăiesc și eu o viață de om normal, să am și eu relație.

Am fost în vizită în 2008 și mi-a plăcut extraordinar de mult New York și am zis că acolo vreau să locuiesc.

Mi-am depus de viză și acolo am plecat în 2010. Nu știam pe nimeni. Nu aveam prieteni, nu aveam nimic .”, a povestit Anamaria Ferentz.

Anamaria Ferentz a luat-o de la 0 în America

Anamaria Ferentz a revenit în România după 10 ani! Artista a dezvăluit motivul pentru care s-a stabilit în America
Anamaria Ferentz[Sursa foto: Instagram]

Chiar dacă nu cunoștea pe nimeni în America și nu își mai dorea să cânte niciodată, Anamaria Ferentz a fost nevoită la început să se întrețină din cântat, astfel încât a avut parte de numeroase concerte și spectacole pentru comunitate de români de peste ocean.

Ulterior, blondina a devenit licențiată în imobiliare și a început o afacere în acest domeniu. Acum, Anamaria Ferentz duce o viață liniștită peste hotare, trăind o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul american.

M-am dus să nu cânt și românii de acolo, când au auzit că sunt în zonă, bineînțeles, am început festivaluri, am cântat peste tot. Toată America am cunoscut-o cântând la comunitatea românească.

Apoi am intrat în imobiliare .”, a mai povestit Anamaria Ferentz în emisiunea lui Cătălin Măruță.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Catinca Roman, dezvăluiri despre despărțirea lui Petre Roman de Mioara Roman! Fiica Mioarei Roman crede că politicianul a premeditat plecarea sa: „El și-a pregătit plecarea asta din timp!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies