Anamaria, între Prodan și Reghecampf. Care nume este mai puternic pentru impresară? „A fost cineva înaintea mea, monument”

Anamaria, între Prodan și Reghecampf. Care nume este mai puternic pentru impresară? „A fost cineva înaintea mea, monument”
Anamaria, între Prodan și Reghecampf. Care nume este mai puternic pentru impresară? „A fost cineva înaintea mea, monument”

Anamaria Prodan a vorbit despre importanța numelor pe care le are și care este mai puternic dintre ele.

Anamaria Prodan nu mai are nevoie de nicio prezentare. Impresara din lumea sportului este cunoscută atât în țară, cât și peste hotare, iar în cadrul unui interviu pentru Fanatik SuperLiga, cu Horia Ivanovici, aceasta a vorbit despre cum este împărțită între Prodan și Reghecampf și care nume este mai puternic. Deși în acte mărturisește că nu a chemat-o niciodată Prodan, deoarece era cunoscută după mama ei, însă aceasta și-a schimbat numele când s-a căsătorit, impresara din lumea sportului spune că cea care i-a dat viață a făcut acest nume puternic și important printre oameni. 

„Dacă mă întrebi pe mine și dacă întreb jumătatea din România asta, probabil este vorba despre numele Prodan. De ce? A fost cineva înaintea mea, mama mea, care a fost monument, titan. Prodan este mai mare. Doar că pe mine nu m-a chemat niciodată Prodan. Mama mea când s-a căsătorit, nu a mai chemat-o Prodan pe acte. Vorbim de acte. Întotdeauna aveam fostul soț Dumitrescu, de fată Tănase, Prodan mă strigă toată lumea, Reghecampf prin căsătorie.
Aveam patru nume. Lumea era debusolată, nimeni nu știa cum să mă strige, mergeam cu copiii, toți trei copiii noștri și al lui, Luca, toți 4, fiecare avea alt pașaport, cu alt nume, s-a născut Laurențiu Junior și am zis: Fetele sunt mari deja, sunt majore, nu au niciun fel de legătură, dar eu plec cu copilul meu minor, pe mine mă cheamă într-un fel, pe copilul acesta îl cheamă altfel.”,
a spus Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Anamaria Prodan nu renunță la numele de Reghecampf

Citește și: Este Anamaria Prodan o mamă dură? Ce spune Bebeto, fiul cel mic al impresarei, despre relația dintre ei.? ”Părinții tăi au fost mai duri cu tine, iar tu ne lași să facem orice.”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Anamaria Prodan, despre accidentul cumplit de mașină prin care a trecut și cum i-a fost prevestită această cumpănă: “Nimeni nu știe cum am scăpat.”

Cu toate acestea, Anamaria Prodan nu vrea să renunțe la numele de după ultima căsătorie, Reghecampf, nu pentru că i-ar aduce mândrie, așa cum spune ea, ci pentru faptul că toate actele sunt trecute pe acest nume, transferurile internaționale, de asemenea, iar asta înseamnă că ar trebui să petreacă multe ore cu avocații.

Totodată, își dorește să aibă același nume ca fiul ei minor, până în momentul în care va hotărî să plece de tot din țară.  „Eu am cetățenie americană, ca să mă duc în America, să stau cu avocați, să pierd timp prin America, să-mi schimb numele și securitatea implicit, care e pe Reghecampf, este o nebunie. Să-mi schimbe identitatea din nou, alte acte, amprente. Am zis că rămân pe numele acesta deocamdată, termin ce am de construit în România, să îmi văd și eu fetele liniștite, la casele lor, după care, când Laurențiu Junior hotărăște să ne mutăm în America,
mă duc să renunț instant. Crezi că îmi aduce vreo mândrie? Nu. Dar toate transferurile mele internaționale sunt pe Anamaria Reghecampf.”,
a mai adăugat impresara.  

Citește și: Rebecca, primele declarații despre copii. Ce spune fosta concurentă de la Casa iubirii despre un nou iubit- kanald.ro

Citește și: Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru ginerii ei. Ce lecții importante le-a oferit de fiecare dată copiilor săi. “Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Fiul lui Ion Țiriac, revoltat pe afirmația lui Ilie Năstase: "Sunt numai prostii care nu au nicio legătură cu realitatea"

Cu cât vinde mama Geta kilogramul de brânză? „E aglomerație mare!”

Mihaela Homa, câștigătoarea celui de-al doilea sezon Casa iubirii, apariție de senzație în platoul emisiunii! Ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurentelor! Care este marele ei regret

De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure


Cookies