Anamaria Mocanu însărcinată?! Faimoasa asistentă TV a postat o fotografie SUPERBĂ

anamaria-mocanu-insarcinata
anamaria-mocanu-insarcinata

Anamaria Mocanu însărcinată?! Fosta asistentă TV și-a pus fanii pe jar după ce a postat o fotografie cu o burtică ce pare de gravidă.

Anamaria Mocanu însărcinată?! Bruneta a postat o fotografie extrem de interpretabilă, iar fanii au fost de-a dreptul șocați să o vadă pe fosta asistentă TV în postura respectivă. În trecut, frumoasa Anamaria Mocanu a mărturisit că iubește din nou, motiv pentru care internauții sunt convinși că este pregătită să facă pasul cel mare.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, dezvăluirea care a făcut-o pe Bianca să ia foc: „Ne-am sărutat...”

anamaria-mocanu-insarcinata
anamaria-mocanu-insarcinata

Anamaria Mocanu însărcinată?! Este pregătită să facă pasul cel mare!

Fericirea se vede, fără îndoială, pe chipul Anei Mocanu! Aceasta iubește, din nou, și este îndrăgostită până peste cap de bărbatul care i-a furat inima! Ajunsă la frumoasa vârstă de 33 de ani, Anamaria Mocanu pare pregătită să renunțe la statutul de burlăciță și să ajungă alături de iubitul ei la starea civilă și, cine știe, poate chiar să devină mămică.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

anamaria-mocanu-insarcinata
anamaria-mocanu-insarcinata

Anamaria Mocanu a postat, pe contul său de Instagram, un superb portret de familie, ce ilustrează felul în care doi părinți își îmbrățișează fetița. De aici, până la isteria fanilor, a fost un singur pas! Internauții sunt de părere că Anamaria Mocanu urmează să își întemeieze o familie și că ar fi însărcinată.

De cealaltă parte, totuși, se află persoanele care consideră că acesta este viitorul la care vedeta visează, așa că rămâne de văzut dacă frumoasa roșcată urmează să aibă un copil în viitorul apropiat!

Citeste si: Cum si-a intalnit Ana Mocanu noul iubit! Primele declaratii despre Rares: "E un..."

Anamaria Mocanu: "Ne dorim foarte mult un bebe"

„Mi-as dori sa fac mai intai nunta si apoi copil, insa daca se intampla invers nu am nici o problema.

Amandoi ne dorim un bebe foarte mult”, a declarat Anamaria Mocanu, cu câțiva ani în urmă. De altfel, bruneta a încercat să se stabilească în Spania, dar nu s-a putut adapta, așa că a revenit în țară.

anamaria-mocanu-insarcinata
anamaria-mocanu-insarcinata

Citeste si: Roxana Vancea, fotografia care i-a pus pe jar pe fani. Răspunsul acid al vedetei: „Nu vă obosiți...”



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Declarație șocantă a Anei Lintaru! Când s-a văzut, de fapt, ultima oară cu Bogdan Mocanu? Are de ce să fie geloasă Andra Volos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies