Anamaria Prodan a ajutat o femeie să se vindece de leucemie, iar răsplata a emoționat-o teribil de mult

anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata
anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata

Anamaria Prodan a fost răsplătită de femeia pe care a ajutat-o să scape de leucemie și de fiica acesteia. Darurile primite au emoționat-o foarte tare.

Anamaria Prodan este o femeie cu suflet foarte mare. Sexy-impresara a încercat mereu să ajute persoanele aflate la ananghie și să ofere notorietate cazurilor sociale care au în prim plan copilași, mămici sau alte persoane bolnave, fără posibilități.

Citeste si: Bomba! Sexy impresara a rabufnit: "Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt....!”

Se știe deja că Anamaria Prodan este o mamă minunată.

De la cum își tratează și întreține toți cei patru copii (Reghe Jr., Luca, Rebecca și Sarah), până la exemplul pe care l-a dat acestora, Anamaria Prodan este o femeie dedicată familiei, care pune foate mare preț pe iubirea aproapelui. Astfel, Anamaria Prodan s-a implicat în numeroase cazuri sociale și a oferit o mână de ajutor multor persoane, printre care și Elvirăi. Elvira este o femeie care a sufeit de leucemie și care a reușit să câștige lupta cu această cruntă boală, cu ajtorul impresarei.

anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata
anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata

Anamaria Prodan, răsplătită de Elvira și fetița ei

Acum că a depășit aceste probleme de sănătate, Elvira a simțit nevoia să-i ofere ceva salvatoarei sale. Anamaria Prodan a primit câteva cadouri făcute chiar de cea e care a ajutato să-și recapete sănătatea și o scrisoare de la fiica Elvirăi, iar cuvintele fetiței au impresionat-o teribil de mult pe Anamaria Prodan.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Pandemia de coronavirus pune pe butuci cea mai tare afacere a Anamariei Prodan! Sexy impresara e îngrijorată: „Piața va scădea cu 50%”

„Pentru Anamaria Prodan. Datorită lui Dumnezeu și ție, mama mai trăiește. Mulțumesc din inimă.

Îmi plac rochiile tale…”, este un pasaj redactat de fetiță pentru Anamaria Prodan.

„Săru’ mâna din suflet! Sunt superbe, iubita mea! (…) Deci… să-ți dea Dumnezeu toată sănătatea din lume!”, i-a răspuns Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are planuri mari de viitor- vrea să adopte un copil

Mai mult decât atât, aceasta a declarat că își dorește să adopte un copil, pe care să îl crească la fel ca pe copii săi, să îi ofere șansa la o educație, la o viață mai bună și la o familie

unită. Totodată, impresara a explicat că nu este de acord cu adopția la distanță, o metodă la care numeroase vedete apelează și că i-ar plăcea să ia acel copil de mic, să îl crească și să îl ocrotească.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata
anamaria prodan, a ajutat, leucemie, răsplata, anamaria prodan răsplata

”Aș fi vrut să iau un copil, dar chiar să-l iau, din țările astea gen Somalia. Chiar să-l aduc și să-l cresc la mine acasă. Asta cu crescutul la distanță, că-i trimit un leu… e tot așa, hai să ne facem imagine! Nu, efectiv să-l iei să-i schimbi destinul. Nu te costă nimic! Mai contează că aduc un copil lângă copiii mei? Mai ales că ai mei sunt mari.

Și să crești acum unul mic care se naște fără șansă… În Somalia n-are nicio șansă! Vedem!” a declarat Anamaria Prodan pentru un tabloid autohton.

Citeste si: Anamaria Prodan, şedinţă foto inedită! A îmbrăcat mai multe rochii de mireasă!



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Anamaria Prodan, şedinţă foto inedită! A îmbrăcat mai multe rochii de mireasă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies