Anamaria Prodan a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu Dan Alexa! "Laur ştie"

Anamaria Prodan a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu Dan Alexa!
Anamaria Prodan a vorbit, în premieră, despre relaţia pe care o are cu Dan Alexa! "Laur ştie"

Anamaria Prodan a vorbit despre relaţia cu Dan Alexa! Declaraţii incendiare!

Sinceră cum o ştim, Anamaria Prodan a vorbit încă o dată, deschis, despre legătura pe care o are cu Dan Alexa, dar şi despre zvonurile rostite tot mai des, conform cărora ar divorţa de Reghe.

Lumea m-a divorțat de Reghecampf de patru mii de ori. Eu sunt vulcanică și toți se feresc de mine ca de diavol când sunt nervoasă. E foarte rău că sunt așa și am de lucrat aici cu mine.

Când e ceva ce mă deranjează eu mă exteriorizez. Îmi ies din minți când se face o nedreptate. Eu când fac ceva pentru cineva, muncesc și când nu sunt apreciată înnebunesc ”, a declarat Anamaria Prodan.

Citeste si: Anamaria Prodan face dezvăluiri șocante! ”Am fost despărțită de Reghecampf de patru ori!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După scandalul cu Alexa mă oprea lumea pe stradă și-mi zicea că-l vede peste tot pe Dan. Exista vreo zi fără Alexa prin presă? Pentru mine e cel mai bun antrenor al generației sale! Poate cel mai bun ”, a mai mărturisit vedeta.

Anamaria Prodan, declaraţie uluitoare despre Dan Alexa

Mie mi-e superdrag Alexa. Este sufletul meu, iar Laur știe.

Dan este cel mai apropiat om de-al nostru. Dan este un produs al meu, Laur nu prea are treabă cu el. Ei vorbesc doar despre fotbal, de-ale lor. Eu când mă implic în viața unui antrenor, jucător, vreau să fiu ascultată la secundă! Atunci a fost un scandal și am greșit când am ripostat. Oricum, băiețașul ăla n-avea voie să filmeze acolo la două ore după meci. Dacă-i dădeam în judecată pe el și postul să fi văzut pe unde scoateau cămașa ”, a mai spus Prodan, potrivit gsp.

Şi despre Andreea Tonciu, fina Anamariei Prodan, s-a spus că divorţează

De câteva luni circulă un zvon conform căruia Andreea Tonciu ar divorţa de soţul ei, Daniel Niculescu! Frumoasa brunetă a încercat, acum ceva timp, să pună capăt speculaţiilor, mărturisindu-le fanilor ei care este, de fapt, situaţia în căsnicia ei.

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Citeste si: Andrei Stoica de la Exatlon, reacție fabuloasă după ce Prodanca l-a lovit în față pe Alexa! Te prăpădești de râs când vezi cum a comentat luptătorul incidentul

E adevărat ca ne tot certăm zilnic că-și lasă șosetele sau pantofii aiurea sau mai știu eu ce. Dar eu mă aprind repede, fac scandal, după care uit. Asta nu înseamnă că divorțăm.

O sa divorțez când or muri câinii astia. Aşa sunt eu, mai impulsivă...Dar mă calmez repede şi nu iau decizii majore la nervi", a declarat Andreea acum ceva timp.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies