Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”
Anamaria Prodan, căsătorită de două ori cu același inel, cumpărat de ea. “Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu.”

Anamaria Prodan a vorbit despre cum și-a cerut în căsătorie foștii parteneri cu un inel pe care ea l-a cumpărat.

Anamaria Prodan și-a găsit din nou fericirea și iubirea în brațele lui Ronald Gavril, însă, în cadrul podcastului Gând la gând cu Teo, aceasta a vorbit și despre ultimele două căsătorii din viața ei. A recunoscut că ea a fost cea care i-a cerut în căsătorie pe foștii parteneri, iar inelul cu care a fost căsătorită de două ori cu ambii este luat de ea.

Îl poartă cu mândrie pentru faptul că nu i l-a dat nimeni și a mărturisit că Reghe a intrat în viața ei cu mari probleme interioare. Despre Tibi, primul ei soț, are doar cuvinte de laudă, însă cei doi erau total opuși. 

“Cu inelul meu. (Nr. A fost măritată de două ori cu același inel ales de ea). Mi-a plăcut foarte mult. Da. (I-a cerut ea în căsătorie pe foștii parteneri).

Inelul meu pe care eu astăzi îl port cu mândrie, nu mi l-a dat nimeni, e al meu. Reghe cu ce să mă ceară? A venit cu mari probleme interioare, iar eu am crezut că sunt un fel de sanatoriu toată viața și l-am luat să-l tratez. Măcar Tibi provenea dintr-o familie extraordinară, mama lui lucra la comerț exterior, educație extraordinară, sportiv de performanță, baschetbalist impecabil, cu bursă. Altceva. Dar total opusul, noaptea și ziua.”
, a povestit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, despre despărțirea de primul soț

Citește și: Anamaria Prodan, despre privilegiile de care se bucura pentru că era fiica Ionelei Prodan: „Ăia săracii de la Dăbuleni nu aveau bomboane. Eu aveam bomboane cubaneze, ciocolată.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anamaria Prodan vorbește despre părinții lui Ronald Gavril. Întâmplarea surprinzătoare pe care a trăit-o cu mama lui „Toată lumea a fost pe placul meu, după asemănarea mea.”

Încă din momentul în care Anamaria s-a despărțit de primul soț, aceștia au rămas în relații foarte bune, așa cum a mărturisit, atât în acest podcast, cât și în alte interviuri, astfel că de fiecare dată se ajută atunci când au nevoie.

Îl iubește ca pe o parte din sufletul ei, însă este de părere că alta e menirea ei pe pământ. Se hrănește oferind dragoste, nu primind dragoste, chiar dacă astăzi nu mai contează acest lucru. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

“Decât să fac rău unui om, noi așa ne-am despărțit. Meriți pe cineva să te divinizezi, să te iubească. Eu te iubesc pe tine ca parte din sufletul meu, dar nu pot să fiu pe același drum cu tine. Eu simt că menirea mea este alta pe pământ. Eu dau iubire, mă hrănesc din dragoste, pentru că așa cataloghez oamenii, alții doar primesc. Dacă dau sau nu astăzi, nu ajută pe nimeni.”

, a mai spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

VIDEO Anamaria Prodan, o femeie răsfățată! Bărbații din casa ei se ocupă de gătit! „Ronald gătește ca și Laurențiu Jr, absolut orice. Face o mâncare extraordinar de bună.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Jon Bon Jovi, eroul zilei! Celebrul artist a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Top zece al celor mai faimoase actrițe din Turcia! Iată pe ce loc se situează îndrăgita Neslihan Atagül

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies