Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei înainte ca și ea să devină mamă. „Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie.”

Anamaria Prodan a vorbit despre cât de mult îi seamănă cei trei copii și ce a luat fiecare de la ea.

Anamaria Prodan, cunoscuta și îndrăgita impresară din fotbalul românesc, are o carieră de succes și este împlinită, în sfârșit, din toate punctele de vedere. Are trei copii, două fiice din prima căsnicie și fiul, cea din a doua căsnicie, fiind realizați încă de mici și muncind fiecare pentru drumul său. Aceasta este extrem de fericită pentru educația pe care le-a dat-o și pentru toate lucrurile pe care le-a luat de la ea, fiind la fel de luptători precum mama lor.

Anamaria Prodan, despre asemănările dintre ea și copiii ei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și fostul soț nu își mai vorbesc nici când vine vorba de copil. Cum păstrează legătura cu tatăl băiatului. „Trebuie să-i trimit hârtie prin curier.”

Sarah Dumitrescu Prodan
Sarah Dumitrescu Prodan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu explică de ce oamenii cu bani sunt predispuși eșecurilor: „Nu are nicio legătură cu personalitate faptul că au această inteligență de a face bani.”

Într-un interviu pentru HAI LA PODCAST cu Giani Kiriță, Anamaria Prodan a fost întrebată cât de mult îi seamănă cei trei copii, iar aceasta a spus că este foarte fericită.

Își amintește de vorbele mamei sale încă dinainte ca ea să devină mamă, atunci când Ionela Prodan îi spunea că îi dorește un copil care să-i semene cel puțin 1% din cum este ea. Astfel, Sarah îi seamănă în totalitate, la caracter și la forța pe care o are, Rebecca a luat întreaga ei voință, mândria, dar și încăpățânarea și spune că de fiecare dată nu știi atunci când vrea să pregătească ceva, deoarece mereu este calmă, dar este dezastru dacă o supără cineva.
Fiul cel mic seamănă în totalitate fostului soț, Laurențiu Reghecampf, însă pe interior spune că este toată ea. Anamaria Prodan a mai spus că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că toți sunt luptători în viață. 

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: "S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă- stirilekanald.ro

„Sunt așa de fericită. Mama îmi spunea așa: „Știi ce îți doresc? Un copil, o unime din cât ai fost tu pentru mine. Să-ți facă doar o unime, nu cât mi-ai făcut tu mie. Atât îți zic.” Mama mea mi-a dat o pe Sarah, eu în picioare. Cum nu-i convine ceva, nu poate cu vorba,  poate cu pumnul. O forță la un 1.88, baschetbalistă, dacă a dat o palmă, s-a terminat, s-a făcut liniște. 

Și aprigă, mândră. Rebecca, voința mea, dar pe partea aia de cum e Berbecul. Că e Berbec. Mândrie, încăpățânare, este împinsă la extrem, dă cu capul până se sparg coarnele. Și foarte tăcută. Nu știi când vine primejdia, nu știi că o vezi așa calmă, dar e dezastru dacă s-a supărat. Cel mic, identic tatăl său, identic Reghe. Înăuntru, cap-coada Anamaria. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că toți sunt luptători, căci la mine totul este despre demnitate și despre mândrie.”,
a spus Anamaria Prodan.   

Rebecca
Rebecca[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

VIDEO Anamaria Prodan, o femeie răsfățată! Bărbații din casa ei se ocupă de gătit! „Ronald gătește ca și Laurențiu Jr, absolut orice. Face o mâncare extraordinar de bună.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Birkan Sokullu, actorul care joacă rolul principal Han în serialul “Vinovați de iubire”, în cele mai tandre ipostaze alături de iubita sa, pe insula Mykonos

„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas


Cookies