Anamaria Prodan, despre relația cu Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Motivul pentru care soția tânărului a fost dezmoștenită de părinții ei. „A fost dureros. Este într-o situație dificilă.”

Anamaria Prodan, despre relația cu Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Motivul pentru care soția tânărului a fost dezmoștenită de părinții ei. „A fost dureros. Este într-o situație dificilă.”
Anamaria Prodan, despre relația cu Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf. Motivul pentru care soția tânărului a fost dezmoștenită de părinții ei. „A fost dureros. Este într-o situație dificilă.”

Vedeta a vorbit despre situația din prezent dintre ea și fiul lui Laurențiu Reghecampf, dar și despre tânăra lui soție.

Anamaria Prodan și-a deschis sufletul și a vorbit, pentru Mădălin Ionescu, despre relația din prezent cu Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, pe care l-a considerat până acum copilul ei. În urma situațiilor întâmplate dintre ea și fostul soț, tatăl acestuia i-a interzis să mai păstreze legătura cu Anamaria și copiii ei, însă impresara spune că va rămâne întotdeauna parte din familie. 

„Pentru noi va rămâne copilul nostru și fratele copiilor mei.

Luca, o perioadă foarte lungă a venit la noi acasă fără să știe tatăl lui, l-am ajutat financiar, căci era copilul meu, fără să-i spunem tatălui său. Noi toți știm ce se întâmplă acolo, tragedia care este în sufletul lui Luca. Probabil că astăzi, luat de lângă noi, fără să știe că băiatul cel mic suferă, că a crescut pe Luca și e fratele lui mai mare, îl iubește, i-a interzis să mai vorbească cu noi.
Și atunci, de frică, ultima dată când am fost la restaurant cu toți, mi-a zis: „Ana, să nu ne vadă cineva, să nu vadă tata”. Este jenant, este dureros, dar cu siguranță Luca, în ani, se va pune și el pe picioare și nu va mai sta să-i dea tatăl lui bani, probabil atunci va veni să-și vadă frații și să fim o familie.”
, a spus Anamaria Prodan.

Motivul pentru care Asiana, soția lui Luca, a fost dezmoștenită de părinții ei

Citește și: Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate: "Trimis de mine!"

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Luca și Asiana
Luca și Asiana[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Anamaria Prodan, pregătită pentru a merge a treia oară în fața ofițerului Stării Civile Dezvăluiri în cadrul emisiunii "Follow us!": <Dacă Dumnezeu va îngădui să fie așa, să mă mărit cu Ronald, pasul ăsta o să-l fac>

Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf, și-a găsit sufletul pereche, pe Asiana, însă părinții ei nu au fost de acord ca ea să intre în această familie, așa cum povestește Anamaria Prodan, astfel că au dezmoștenit-o. 

Citește și: Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”- kanald.ro

Citește și: Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...- stirilekanald.ro

„Înainte au dezmoștenit-o și m-a sunat mama Asianei și mi-a spus că niciodată nu va accepta să intre într-o astfel de familie.

Pentru mine a fost dureros. Asta s-a întâmplat. Luca, da, este într-o situație dificilă și îmi doresc foarte mult pentru el să se ridice. I-am spus că va trece peste toate lucrurile acestea și că de orice va avea nevoie, el știe, oricând pe pământ în viața asta, dacă va avea nevoie de mine sau de frații lui, știe unde stăm.”, a mai spus impresara.  

Asiana
Asiana[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce mesaj are Anamaria Prodan pentru ginerii ei. Ce lecții importante le-a oferit de fiecare dată copiilor săi. “Nu ai cum să stai cu fata mea dacă nu ești bărbat.”

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Ce se află în frigiderul Giuliei Nahmany și care sunt alimentele pe care le include mereu în preparatele ei. “Important este să avem fibrele, proteinele și grăsimile sănătoase.”

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies