Anamaria Prodan este într-o nouă relație? Cătălin Botezatu a spus tot adevărul: „Până acum nu l-a avut...”

Anamaria Prodan este într-o nouă relație?
Anamaria Prodan este într-o nouă relație?

Sexy-impresara este mai hotărâtă ca niciodată să își refacă viața și face tot posibilul pentru a avea cel mai frumos viitor!

În ciuda faptului că divorțul de Laurențiu Reghecampf nu i-a adus deloc motive de bucurie, Anamaria Prodan dă semne că se simte din ce în ce mai bine și că nimic nu poate sta în calea fericirii ei. Sexy-impresara a lăsat tot trecutul în urmă și a ales să se distreze la maxim, ca în vremurile bune, să plece în diferite vacanțe și să își petreacă tot timpul alături de copiii ei.

Mai mult decât atât, se pare că în viața ei a apărut deja un posibil viitor partener, iar acest lucru l-a dat de înțeles chiar unul dintre cei mai buni prieteni ai ei și anume Cătălin Botezatu!

Citeste si: Mădălina Pamfile, cu ochii în lacrimi după cearta cu Nicoleta Dragne: „Defilai cu ceasuri de zeci de mii de euro, de unde au apărut?”

Anamaria Prodan este într-o nouă relație?
Anamaria Prodan este într-o nouă relație?[Sursa foto: Instagram]

Cătălin Botezatu a dat-o de gol pe Anamaria Prodan! 

De curând, Anamaria Prodan a oferit un interviu pentru Antena Stars în care a spus că se simte minunat așa cum este acum și că și-a luat viața de la capăt, iar faptul că nu exclude o viitoare căsnicie i-a bucurat enorm pe toți cei care i-au fost alături în această perioadă dificilă.

Sexy-impresara mărturisește că este împlinită și binecuvântată și chiar a decis să se mute definitiv din România, dar va mai veni în vizită.

Citeste si: Culiță Sterp are o mamă plină de surprize! Cum a fost surprinsă Mama Geta, în tinereţe

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Ei bine, Laurențiu Reghecampf este un capitol încheiat pentru frumoasa impresară și dă de înțeles că deja a cunoscut pe cineva nou, dat fiind faptul că încă are mare încredere în ideea de iubire adevărată. Mai mult decât atât, cel care a dat-o de gol pe Anamaria Prodan a fost chiar prietenul ei bun, Cătălin Botezatu!

„De acum începe viața, nu cu un milionar, cu un miliardar, pentru că milionară e ea.

E prietena mea de-o viață și aș putea să dau multe din casă, dar nu dau. Îmi doresc pentru ea tot ce e mai bun pe lumea asta și pentru că știu că este puternică și pentru că o iubesc, nu îmi pasă ce spun haterii, merită cel mai tare bărbat, până acum nu l-a avut”, a mărturisit Cătălin Botezatu.

Citeste si: Victor Slav, primele declarații despre iubita lui. Ce planuri au împreună: „Nu își dorește să devină...”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu a spus tot adevărul despre presupusa relație a impresarei
Cătălin Botezatu a spus tot adevărul despre presupusa relație a impresarei[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan este într-o nouă relație?

Agentul FIFA își dorește un bărbat puternic care să îi poată oferi toată dragostea de care are nevoie și care să o facă fericită pentru tot restul vieții. Cât despre Laurențiu Reghecampf, aceasta susține cu tărie că este deja de domeniul trecutului și că nu se va mai gândi nici măcar o clipă la tot ceea ce a fost.

„Îi recuperez fără probleme. Vreau să culeg roadele muncii mele. O să mă plimb, o să îmi iau familia, copiii mei, o să mergem în excursie, cum plănuisem, o să facem tot ce trebuia să facem în anii ăștia. Normal că m-aș căsători, am 49 de ani, sunt curtată, ce crezi, la cum arăt?! Nu sunt modestă”, a povestit Anamaria Prodan.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Fericire mare în familia lui Jador! Fratele lui a devenit tătic pentru prima oară: „Inima mea”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies