Anamaria Prodan, noi declarații legate de infidelitatea soțului: "Luați mâinile de pe Reghecampf"

anamaria prodan divort
Anamaria Prodan face ultimele declarații în legătură cu infidelitatea soțului

Anamaria Prodan a postat o fotografie emoționantă cu soțul ei, chiar în mijlocul scandalului legat de presupusa amantă a acestuia.

Chiar în mijlocul scandalului legat de presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan postează pe contul personal de socializare o fotografie emoționantă cu soțul ei. Ce spune aceasta despre despărțire?

Anamaria Prodan, noi declarații legate de infidelitatea soțului

Anamaria Prodan a negat orice fel de informație legată de presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf. Ba mai mult, impresara a postat o fotografie mai mult decât emoționantă pe contul personal de socializare, unde apare împreună cu soțul ei.

„❤️❤️❤️👉REGHECAMPF NR 1 DE DEPARTE! ❤️❤️❤️”, a scris Anamaria Prodan în dreptul unor fotografii.

Citeste si: Andreea Luiza de la "Mireasă pentru fiul meu" a devenit mămică pentru prima oară

anamaria prodan declaratii
Anamaria Prodan vorbește despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

De asemenea, Anamaria Prodan este extrem de afectată  de zvonurile legate de o altă femeie din viața soțului ei și nu-și dorește să mai audă astfel de știri.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Vă mulțumesc tare mult pentru că m-ați sunat. Luați mâinile de pe Reghecampf și familia mea! Este stop-joc! De familia mea, de astăzi, de fapt de săptămâna trecută, de când a început această nesimțire, nu se mai atinge nimeni.

Citeste si: Larisa Udilă și Alexandru Ogică s-au căsătorit într-un cadru de basm. Cine a spus "prezent" la nunta vedetei?

Am spus tot ce am avut de spus. Dacă nu se termină, atunci o să acționez în judecată. Dacă am tăcut foarte muți ani în țara asta, în care soțul meu a fost și este numărul 1, și e poate emblema antrenoratului românesc, am ajuns de fiecare dată să înghit și să tac doar pentru că suntem români și cârcotași”, a spus Anamaria Prodan.

După primele zvonuri legate de amanta lui Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a făcut câteva declarații destul de acide.

anamaria prodan
ultima fotografie postată de Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

„Domnilor jurnaliști mă distrez rău cu articolele voastre 🤣🤣🤣pai la cum mă cunoașteti eu am nevoie să arvunesc interlopi 🤣🤣🤣 Doamne Dumnezeule pai dacă mă supăr așa puțin vă iau în spate și vă arunc ca pe bebeluși în aer dar

uit să vă prind 🤣🤣🤣.

Glumesc normal 🤣 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE? REGHE? PĂI MĂI PRIETENI! TOCMAI CE EXPLICAM CĂ REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SĂ AJUNGĂ UNDE SUNT AZI! E FIRESC SĂ NU ÎNȚELGEȚI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SĂ GREȘEȘTI! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER.

Amantă? Pt ce? Să ne facă curățenie prin baie? Măi măi! În familia mea sunt reguli creștine in primul rând. Cuplul

este făcut din 2! Oricine greșește plătește. Așa am crescut eu și așa am învățat de la tatal meu. Oricine greșește din familie plătește! Ghinionul vostru este ca la noi nu greșește nimeni! Bărbații care au amante nu au nici in capul de sus nici in altele nimic...”, a declarat Anamaria Prodan.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Nadia și Cristian Comănici de la Puterea Dragostei s-au despărțit: "Consider că ne-am grăbit"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies