Anamaria Prodan, ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf: „Înjurături, amenințări că ne omoară în casă”

Anamaria Prodan ordin de restrictie
Anamaria Prodan ordin de restrictie impotriva lui Laurentiu Reghecampf

Anamaria Prodan a mers la Poliție pentru a obține un ordin de restricție împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Lucrurile se complică în divorțul anului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, după ultimele declarații ale antrenorului de fotbal.

Fiica Ionelei Prodan a decis să ia măsuri împotriva încă soțului ei, așa că a mers la sediul Poliției, pentru a obține un ordin de restricție.

Anamaria Prodan susține că a primit mai multe mesaje de amenințare cu moartea, așa că a decis să se protejeze pe ea, dar și pe ceilalți membri ai familiei.

Citeste si: Carmen Harra, sfat important pentru Anamaria Prodan: „Sufletul mamei ei și-ar dori același lucru”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Acum am plecat de la sediul Poliției, am cerut foarte clar mandat, nu mai are voie să se apropie de mine, nici de copii, până în momentul până când nu se termină această nenorocire.

Consider că e mai bine să stăm foarte departe unul de celălalt că primesc zeci, mii de mesaje de amenințare, oamenii de la Poliție au văzut, înjurături, amenințări, că ne omoară în casă”, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Anamaria Prodan divort
Anamaria Prodan divorteaza de Laurentiu Reghecampf[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan susține că știa că a știut în tot acest timp că Laurențiu Reghecampf o înșela, însă i-a ținut mereu partea și i-a fost alături, crezând că se va schimba.

Tot ce își dorea, susține impresara, era ca imaginea familiei sale să nu fie pătată.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție de senzație pe Instagram! Sexy impresara și-a schimbat din nou look-ul, iar fanii au reacționat imediat

„Ca să ajungi în asemenea hal încât să-ți pierzi familie, reputație, meserie și să ajungi de râs internațional, nu doar în România. El zicea hai să cumpărăm, mașină, casă, un business, iar eu îl credeam, însă el investea în femei.

Eu Anamaria Prodan, soția ta, care zic eu că e unică, că el a avut o soție unică, ca tu să ajungi de râsul fotbalului românesc”, a zis impresara în cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum descrie Anamaria Prodan bărbatul perfect pentru ea? Răspunsul neașteptat oferit de impresară la întrebarea despre Ion Țiriac

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies