Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”
Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Anamaria Prodan s-a pozat complet goală într-o saună. Cătălin Botezatu a apreciat gestul impresarei!

Anamaria Prodan a lăsat orice urmă de inhibiție la intrarea în saună! Vedeta continuă să uimească prin aparițiile sale tot mai extravagante din mediul online. De data asta, impresara s-a pozat complet goală într-o saună, unde se află în vacanță.

Anamaria Prodan se află într-o vacanță alături de soțul ei, Laurențiu Reghecampf, și băieții lor. În urmă cu o zi, vedeta le-a arătat fanilor ei de pe Instagram cum se relaxează cel mai bine.

S-a pozat complet goală, într-o saună cu infraroșu. La 47 de ani, impresara iubește să se pozeze cât mai sexy să să posteze pe rețelele de socializare, iar complimente nu încetează să apară.

Cătălin Botezatu a apreciat fotografia Anamariei Prodan

Cătălin Botezatu a apreciat poza postată de Anamaria și a complimentat-o pentru modul cum arată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Prodanca, tot PRODANCA rămâne!!! Și la saună se respectă! Hermesul, la locul lui, iar trupul… ce să mai vorbesc! Bravo, regino!”, i-a scris Botezatu.

Citeste si: Incredibil! Anamaria Prodan se implică în scandalul dintre Andreea Tonciu și Maria Ilioiu de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Cătălin Botezatu şi-a spus părerea reală despre Victor Slav! Declaraţia surprinzătoare a designerului!

Impresa i-a lăsat un răspuns pe măsură creatorului de modă. Mesajul a fost mai mult unul de dragoste: ”Cătălin Botezatu, te iubesc, king (n.r.: rege)”.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Anamaria Prodan, apariții tot mai extravagante

La fiecare apariție în public, vedeta stârnește tot felul de controverse și de reacții ca nimeni alta în lumea showbiz-ului autohton! ”Îmi place să fiu unică. Nu îmi pasă de ce spune lumea, eu mă comport fix așa cum sunt eu, fără falsitate”, spunea impresara într-o declarație făcută pentru WOWbiz.ro!

De la 72 de kilograme, impresara a ajuns la 55 de kilograme.

În doar opt luni de zile, frumoasa vedetă a reușit să dea jos 17 kilograme. ”Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial.
Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, a declarat Anamaria Prodan după ce a ajuns slim.

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies