Anamaria Prodan, primele declarații despre nuntă: „Asta m-ar face fericită”

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan vrea să se căsătorească din nou

Anamaria Prodan își dorește să ajungă din nou în fața altarului. Impresara se vede din nou îmbrăcată în rochia de mireasă.

Anamaria Prodan se gândește deja la o altă nuntă, după ce va încheia divorțul de Laurențiu Reghecampf. Frumoasa impresară așteaptă cu nerăbdare să se termine divorțul și să își vadă de viața sa.

Întrebată de momentul în care va renunța la numele încă soțului său, Anamaria Prodan a fost extrem de categorică și a anunțat că până la o nouă nuntă numele său va rămâne acesta.

Citeste si: Anamaria Prodan are planuri mari cu iubitul arab. Vedeta se gândește deja la căsătorie: "Am terminat ceva, am mers mai departe"

Impresara este pregătită să renunțe la numele de Reghecampf după ce va cunoaște un bărbat alături de care să îmbătrânească.
„Ăla e numele meu: Anamaria Prodan Reghecampf. Și așa rămâne. Până mă voi căsători așa rămâne.

Cred în continuare în ideea de căsătorie. Aștept să se termine mai repede divorțul. Mă rog. Acum m-ar face fericită un bărbat foarte puternic care să mă modeleze el, nu să-l inventez eu”, a povestit Anamaria Reghecampf pentru EGO.ro.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Laurențiu Reghecampf a ales numele celui de-al treilea fiu al său. Antrenorul l-a împărtășit cu toată lumea

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan si iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Anamaria Prodan și-ar mai dori un copil și se gândește serios la adopție. Vedeta are două fete și un băiat, dar se vede mamă pentru a patra oară.

Citeste si: Anamaria Prodan, apariție incendiară la 49 de ani. Cum s-a pozat vedeta

Anamaria Prodan se gândește serios la adopție: “O să înfiez un copil”

„Știi cât de scurtă e viața? Nici nu îți dai seama. Ai doar una, foarte scurtă. Regrete nu am. Dacă în tinerețe aș fi avut mai multă minte, poate aș fi făcut mult mai mult în viață.

Nu am ascultat de nimeni niciodată, adică am asculta sfatul, l-am luat, dar am vrut să fac întotdeauna ca mine. Și mi-am făcut eu cucuiul meu, mi l-am tratat, a trecut.

(…) Te naști și mori singur, cât de mulți copii ai. Toată lumea spune că greșesc, dar eu trăiesc pentru copiii mei. Aș mai vrea (n.r.- să facă un copil), dar nu mai pot, gata. Aș fi vrut.
Probabil, dacă nu se grăbesc fetele, o să înfiez un copil. Cred că e cel mai frumost gest pe care îl poate face cineva pentru un suflet.” a mărturisit Anamaria Prodan despre dorința de a mai avea un copil.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Anamaria Prodan, apel disperat către soțul ei: „Vreau să vină cât mai repede la notar”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies