Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!

Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!
Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!

Impresara Anamaria Prodan Reghecampf, ne-a obișnuit deja cu felul său extravagant de a fi, însă uneori se întrece pe sine! Sexy impresara a postat fotografii incendiare pe Instagram, cu o nouă schimbare de look.

Sexy impresara Anamaria Prodan Reghecampf și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look. Să se fi cumințit soția lui Reghecampf? Aceasta a postat zilele trecute o serie de fotografii în care apare complet schimbată: nu numai că este îmbrăcată până în gât, dar frumoasa Anamaria Prodan și-a schimbat inclusiv coafura și acum este femeie serioasă. Tunsă bob, machiată ca la Oscar-uri, „Prodanca” arată de milioane!

Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!
Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!

Citeste si: Anamaria Prodan s-a plimbat pe stradă cu o coroană pe cap! Vedeta a purtat haine şi accesorii de 287.500 de euro!

Anamaria Prodan, mereu o apariție INCENDIARĂ pe rețelele de socializare

Deja este bine cunoscut faptul că Anamaria Prodan Reghecampf face furori ori de câte ori postează câte o fotografie pe Instagram, însă de data aceasta fanii au reacționat imediat la schimbarea de look la care impresara a apelat.

Acum este tunsă bob lung- conform tendințelor, este una dintre cele mai purtate coafuri acest sezon, machiată natural, impecabil și, mai mult decât atât, se pare că inclusiv stilul vestimentar al vedetei a suferit modificări întrucât poartă o helancă și a adoptat o ținută office, fără să lase pic de piele la vedere. Cert este că fanii au apreciat schimbarea impresarei pentru că, în total, la cele trei poze postate cu noua imagine, aceasta a strâns peste 50.000
like-uri.

Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!
Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ținute de milioane, la propriu!

Citeste si: Anamaria Prodan, poză complet goală la saună! Ce comentariu i-a lăsat Cătălin Botezatu: ”Bravo, regino!”

Cred că putem lejer să o catalogăm pe Anamaria Prodan „regina extravaganței”, deoarece se afișează purtând haine de sute de mii de euro, adunate într-o singură ținută, nu separat! Aceasta a postat o fotografie pe Instagram în care ținuta sa însuma peste 280.000

euro. Numai paltonul pe care ea l-a purtat a costat 7000 de euro, despre coroană, adidași și restul hainelor, nici nu are rost să discutăm. Totuși este de remarcat un detaliu: dacă geanta costă nici mai mult, nici mai puțin de 25.000 euro, ceasul seridică la exorbitanta sumă de 250.000 euro. 

Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!
Anamaria Prodan Reghecampf, apariție incendiară pe Instagram!

Deși aceasta își iubește fiicele enorm de mult, lucru evident din postările publicate de sexy impresara Anamaria Prodan pe Instagram, nu le permite orice.

Spre exemplu, dacă la capitolul haine face excepții și împrumută una de la cealaltă, la genți sau accesorii, a declarat pentru o publicație autohtonă că nu se dezice de la regulă și nu dă nimic din ce are! „Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei.
Şi pantofii la fel, că acolo e jale” a povestit impresara. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan, avere exorbitantă. Sumele colosale din conturi au împrietenit-o pe impresară cu personalități celebre

Totuși, având în vedere că a slăbit considerabil și că are un corp de invidiat, Anamaria Prodan a dezvăluit că mai ia haine de la fetele sale și, de asemenea, ce haine ia de la ele pentru că nu se pune problema de orice: „Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag.”

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Anamaria Prodan s-a plimbat pe stradă cu o coroană pe cap! Vedeta a purtat haine şi accesorii de 287.500 de euro!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies