Anamaria Prodan s-a pozat in costum de baie, in dressing. Vezi ce spune Iulia Albu despre imaginea care a socat internautii. "Toti barbatii..."

Anamaria Prodan s-a pozat in costum de baie, in dressing. Vezi ce spune Iulia Albu despre imaginea care a socat internautii.
Anamaria Prodan s-a pozat in costum de baie, in dressing. Vezi ce spune Iulia Albu despre imaginea care a socat internautii. "Toti barbatii..."

Iulia Albu comenteaza o poza socanta a Anamariei Prodan. Vezi ce spune fashion editor-ul.

 

Anamaria Prodan este mereu in centrul atentiei, iar in ultima vreme si-a obisnuit fanii cu poze in ipostaze sexy, in propriul dressing. Vedeta in varsta de 45 de ani arata senzational si se mandreste cu trupul ei perfect.

Prezentatoarea tv si-a facut cateva interventii estetice de-a lungul timpului, dar are si un stil de viata sanatos, sportul si alimentatia sanatoasa fiind primordiale pentru ea.

Revenind insa la imaginile din dressing, care o infatiseaza intr-un costum de baie provocator, trebuie sa spunem ca fotografiile respective i-au placut pana si fashion editor-ului Iulia Albu, o persoana destul de greu de impresionat, dupa cum stim cu totii.

Mai mult decat atat, la finalul comentariului despre Anamaria Prodan, Iulia face o afirmatie foarte interesanta.

" Anamaria Prodan continua seria selfie-urilor sexy in dressing.

Fireste ca toate femeile se uita la pantofii pe care ii are însirati pe jos, iar toti barbatii se uita la decupajele costumului de baie. Anamaria arata foarte bine insa nu pot sa nu ma intreb de unde mesajul care insoteste aceasta imagine. Eu oricum o ador pe Anamaria", a scris fashion editor-ul pe site-ul ei iuliaalbu.com 

Iulia Albu comenteaza o poza socanta a Anamariei Prodan. Uite ce a spus despre impresara si in urma cu cateva luni.

 

 

In urma cu ceva timp, Iulia Albu a vorbit despre o alta aparitie discutata a Anamariei Prodan. Atunci vedeta iesise la plimbare cu o rochie argintie, cu paiete, o geaca alba de piele si sneakersi.

" Anamaria Prodan a iesit pe strada cu o rochie plina de paiete. O extravaganta greu de trecut cu vederea de romani.

Stau si ma tot intreb ce jacheta ar putea asorta la această rochie si la aceasta pereche de pantofi si chiar nu-mi vine in cap nimic mai potrivit. Tinuta este in stilul ei caracteristic with a touch of stylish. Imi place Anamaria", a scris Iulia Albu pe blogul sau. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cum sa prepari bors de loboda cu sfecla rosie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies