Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur,  Anda Adam şi Andreea Marin
Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! Vezi ce au purtat şi Iulia Vântur, Anda Adam şi Andreea Marin

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere! O să ai şocul vieţii când o să vezi cum s-au îmbrăcat!

Petrecerea Viva a reunit toată crema lumii mondene în aceeaşi grădină superbă din Herăstrău, amenajată cu măiestrie de organizatori. Divele mioritice au fost angrenate într-o adevărată competiţie a ţinutelor pe covorul roşu, iar bieţii fotografi nu ştiau încotro să se uite mai întâi.

Ei bine, trebuie să spunem că două vedete, trecute de 40 de ani, au lăsat toată audienţa fără suflare. Nu suntem în măsură să spunem dacă au fost bine sau prost îmbrăcate, că nu suntem critici de modă, însă vă putem mărturisi, fără ezitare, că nouă ni s-au părut mai mult

dezbrăcate.

Anamaria Prodan şi Daniela Gyorfi, aproape dezbrăcate la o petrecere mondenă! La 46 respectiv 50 de ani cele două sunt adevărate bombe sexy!

Vorbim aici despre Anamaria Prodan (46 ani), care a ales o rochie transparentă prin care se vedea absolut tot. Literalmente tot! Mai pe româneşte se poate spune că a venit în lenjerie intimă, piesa vestimentară pe care o avea pe deasupra fiind doar cu numele.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Agentul FIFA arăta foarte bine, ce-i drept, aşa că îndrăzneala ei caracteristică nu a deranjat nici de data aceasta. Daniela Gyorfi (50 ani) a fost şi ea o apariţie comentată, îndrăgita artistă lăsându-şi formele la vedere cu ajutorul unei rochii spectaculoase, semitransparente.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Alex Velea, apariție șocantă la un eveniment! S-a îmbrăcat în fustă și s-a afișat AȘA la brațul Antoniei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies