Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi: „Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi: „Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi: „Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.”

Impresara și iubitul său au făcut dezvăluiri neștiute despre povestea lor de iubire.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, trăindu-și povestea de dragoste în mod discret și frumos. Cei doi îndrăgostiți au apărut în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde au vorbit despre povestea lor de iubire.

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre căsătoria cu Ronald Gavril

Citește și: Anamaria Prodan a fost cerută în căsătorie de Ronald Gavril? Sexy impresara a dezvăluit cum va arăta nunta lor: „Eu mi-am cerut tot bărbații în căsătorie”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe cale de a se termina? Ce decizie au luat cei doi: „Sunt mulți oameni care și-au dorit foarte tare războiul ăsta.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În urmă cu ceva timp, în mediul online au apărut zvonuri conform cărora impresara ar fi fost cerută în căsătorie de iubitul tinerel. Acum, Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri despre cum ar vrea să arate nunta cu Ronald Gavril.

O să mă mărit într-o zi, dar nu am zis că mă mărit mâine. Am zis de fiecare dată, îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei.

Până acum am făcut nunți pentru alții, să îi mulțumesc pe toți. Nu mai vreau. Vreau să am o nuntă cu el și să fie o nuntă pentru noi.(...) Eu mereu vorbesc de căsătorie, dar la ce nivel, vorbesc de ce mi-aș dori. Niciodată nu i-am spus să mă ceară de nevastă. Eu mi-am cerut toți bărbații în căsătorie și atunci asta nu o să o mai fac.

În schimb, Ronald e un om atât de discret, încât și nebunia asta a vieții mele, cumva m-a făcut să fac tot ce este în putința mea omenesc pe pământ să închid toate războaiele pe care le am, pentru că el nu merită așa ceva. Nu merit nici eu și nici copiii mei .”, a declarat Anamaria Prodan, la „Fiță cu Adiță”.

Contează diferența de vârstă dintre Anamaria Prodan și Ronald Gavril?

Anamaria Prodan și Ronald Gavril, dezvăluiri despre căsătoria dintre cei doi
Anamaria Prodan și Ronald Gavril[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Între Anamaria Prodan și Ronald Gavril există o diferență de 14 ani, impresara având vârsta de 51 de ani, iar boxerul are doar 37 de ani.

Cu toate acestea, vedeta a declarat că această diferență de vârstă nu are nicio importanță in relația lor.

 „ Dacă mă întrebi pe mine, nu. Pe el nu știu, dar la mine nu, pentru că eu mă simt ca la 30, trăiesc normal. Eu nu am avut niciodată chestia asta că fac 50. Mă bucur când trec anii pentru că devin mai matură și văd viața mult mai frumos.

Diferențele astea sunt din ce în ce mai multe și mai des întâlnite. Probabil că și băieții tineri s-au săturat de fetele astea tinere, care nu știu să facă nimic, nu îi îndreaptă spre nicăieri. Pentru o fată este mult mai ok să ai un băiat mai matur, de la care să ai ce să înveți. Nu știu dacă merge și invers, dar cred că atunci când este maturitate de ambele părți, vârsta este doar un număr .”, a spus Anamaria Prodan.  



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Gabriela Cristea a introdus noi produse de patiserie în afacerea sa! Cât costă CozoCreme? Prețul diferă în funcție de arome!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies