Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot
Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Anamria Prodan a atras toate privirile la un eveniment monden. Vedeta a purtat o ținută incendiară.

Anamaria Prodan este într-o formă fizică de invidiat și nu se sfiește să se mândrească cu silueta de adolescentă. După ce dietele au ajutat-o să scape de kilogramele în plus, soția lui Reghe optează din ce în ce mai des pentru ținute sumare.

Recent, prezentă la un eveniment monden, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie complet transparentă, atrăgând toate privirile din jur. Mândră de ținuta care îi dezvăluia formele perfecte, ea a publicat mai multe fotografii din seara cu pricina.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum au reacționat fanii când au văzut ținuta purtată de Anamaria Prodan

Anamaria Prodan are 430 de mii de urmăritori pe pagina ei de Instagram și strânge mii de aprecieri de fiecare dată când urcă o fotografie nouă. Nici mesajele nu lipsesc și nu toată lumea este de acord cu tot ceea ce face, unele dintre imaginile cu ea provocând controverse între internauți.

Nici ținuta de la ultimul eveniment monden nu a scăpat de criticile urmăritorilor. Dacă unii au lăudat-o pentru faptul că are un trup perfect la cei 46 de ani ai săi, alții nu au fost deloc încântați de ținuta care dezvăluia aproape tot.

„Nu crezi ca ai cam exagerat?”, a întrebat-o o internaută. „Așa cred si eu🤦‍♀️ dar nah, asta e, fiecare cum îl duce capul 😏 oricum este FRUMOASA❤️”, a scris o altă fană.

„Dintr-un exemplu de femeie de afaceri o femeie puternica 👌🏼... te afișezi in ținuta asta exagerata 🤦🏼‍♀️. Arăți divin dar... nu, așa nu!”, a fost un alt comentariu apărut la una dintre fotografiile publicate de Anamaria Prodan.

„Impecabila, din cap până în picioare... Felicitări..... Cei care zic altceva sunt extrem de invidioși... Deci chiar arăți senzațional”, „O rochie indrazneata, doar o persoana curajoasa ca tine o poate purta”, i-au scris cei care au fost cuceriți de apariția ei.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au rămas fără bani în vacanță. Ce au făcut cei doi soți în miez de noapte? „Nu sunt bancomate.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies