Anamaria Prodan vorbește despre un posibil iubit: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Anamaria Prodan vorbește despre un posibil iubit: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”
Anamaria Prodan vorbește despre un posibil iubit: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Anamaria Prodan discută deschis despre posibilitatea unei noi relații la scurt timp după divorț

Anamaria Prodan a fost invitată de curând la o emisiune telvizată unde a răspuns deschis la întrebări despre divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Impresara a declarat faptul că l-a iertat pe fostul soț și că va păstra o relație de respect și admirație cu acesta, însă nu dă înapoi din calea divorțului. Aceasta a adăugat deja că actele sunt pregătite și nu există cale de împăcare. Anamaria Prodan a spus că nu va mai trece peste greșeala lui Reghecampf cum a făcut în trecut.

Tot în cadrul emisunii s-a discutat puțin și despre relația fostului soț cu Corina Caciuc. Întrebată de moderatorul emisiunii dacă și ea are pe cineva, Anamaria Prodan nu a dat un răspuns exact, însă nici nu a negat afirmația. Ba mai mult, aceasta a râs subtil, gest specific unei femei îndrăgostite care nu dorește să recunoască asta.

Cine este presupusul interes romantic al Anamariei Prodan?

În timpul interviului, moderatorul a adus în discuție un prinț miliardar care ar aștepta-o pe Anamaria Prodan în Dubai.

Anamaria Prodan vorbește despre un posibil iubit: “Am nevoie să fiu ținută în brațe”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

“Laur este puțin gelos. Eu când o să am o relație cu cineva nu o să fie cu un român. (…) Am numele lui scris pe mână, tatuajul pe spate.

Așa o să rămână. Eu am spus că dacă aș putea să o iau de la capăt nu aș schimba nimic. Eu o să-mi refac viața, am nevoie să fiu ținută în brațe. Cu Laur nu o să mă mai împac niciodată. Mi-a rănit copilul”, a mai adăugat impresara.

Citeste si: Anamaria Prodan vrea să plece din țară și să se îndepărteze de bărbații români: “Nu mai vreau…”

În încheierea interviului a mai fost adus încă o dată în discuție prințul din Dubai, Ana Maria nu a negat complet, însă a precizat că nu ar fi vorba de amicul ei cu care are poze din trecut.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ce se va întâmpla cu averea familiei Reghecampf după divorț?

În timpul emisiunii a fost deschis și subiectul banilor fostului cuplu. Anamaria Prodan a specificat clar și la obiect că cei doi nu au nimic de împărțit, banii impresarei fiind moștenire din partea mamei sale: Laurențiu Reghecampf nu are ce împărți cu mine.

Tot e moștenit de la mama. Nu avem nimic de împărțit. Mama mea a fost om de afaceri. Anamaria Prodan este milionară. El a muncit enorm, dar pentru alții nu pentru noi. Laurențiu nu are de luat jumătate din avere, trebuie să lasă totul copiilor lui. Nu avem nimic împreună. Am trăit de acei bani. Nu am avut contract prenupțial".

Citeste si: Cătălin Botezatu, despre divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: „Nu duce lipsă de un alt bărbat”



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies