Anca a facut un anunt neasteptat! Vrea sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa adversa! "Locul meu este in echipa Faimosilor"

Anca a facut un anunt neasteptat! Vrea sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa adversa!
Anca a facut un anunt neasteptat! Vrea sa se intoarca la Exatlon, dar in echipa adversa! "Locul meu este in echipa Faimosilor"

Anca, una din cele mai controversate concurente de la Exatlon Romania, urmareste acum competitia din Romania, din fata televizorului.
Fosta Razboinica a facut, miercuri seara, o marturisire neasteptata. Se pare ca Anca isi doreste sa se intoarca in Republica Dominicana, insa...in echipa Faimosilor!


"Am facut o cerere oficiala de a ma intoarce la Exatlon. Cred ca locul meu este in echipa Faimosilor si sper sa fiu acolo.
Cred ca ma voi integra, oamenii sunt inteligenti, in special baietii. Cu fetele am mai avut cateva neintelegeri. Sunt chiar mai faimoasa decat jumatate din ei de acolo. Vreau sa le bat pe fetele de la Razboinici, ca pe covorase."
, a spus Anca.

Sursa: WOWbiz.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Anca de la Exatlon aruncă bomba: ”Rafaela se ştia cu Giani.” Fosta concurentă a negat totul: ”Sunt cuvinte aruncate aiurea...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies