Anca Badiu, transformare uriaşă! Nu o mai recunoşti pe artista care s-a retras din lumina reflectoarelor acum câţiva ani

Anca Badiu
Anca Badiu

Anca Badiu, vedeta în vârstă de doar 40 de ani, s-a schimbat total de când s-a retras din lumina reflectoarelor.

 Deși duce o luptă dificilă cu kilogramele în plus, aceasta continuă să creadă în forțele proprii și în cadrul unui interviu a vorbit atât despre viața sa personală și problemele cu greutatea, cât și desprea profesională. Aceasta este pregătită să intre în studiourile de înregistrări pentru a lansa piese noi.

Anca Badiu
Anca Badiu

Anca Badiu, schimbare la 180 grade. În urma discuțiilor cu specialiștii, Anca Badiu urmează o dietă recomandată de un specialist, face exerciții fizice și este, în continuare, cu gândul la muzică.

În aceeași ordine de idei, artista a menționat faptul că se pregătește să lanseze piese noi. Mult iubita cântăreață a acordat un interviu în cadrul căruia a povestit despre viața ei și despre drama prin care a trecut: decesul fratelui său.

Anca Badiu
Anca Badiu

Citeste si: Anca Badiu: "Am slabit 10 cm in talie dupa doar doua sedinte!"

Șocul vieții Ancăi Badiu- moartea fratelui

Mircea Badiu a fost găsit decedat în anul 2015, într-un parc, iar moartea sa a fost o bună perioadă de timp suspectă. Fratele artistei era în vacanță în Spania în momentul decesului și avea doar 43 de ani. Cu ajutorul autorităților spaniole, sora regretatului, Anca Badiu a aflat că motivul decesului a fost un infarct.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Foto| Cat de mult a slabit Anca Badiu! Cantareata a dat jos peste 10 kilograme – Afla cum

“M-am retras în contextul în care s-au petrecut evenimente destul de dureroase în viața mea. Am fost foarte apropiată de Mircea, fratele meu, pe care l-am pierdut într-un mod subit și asta a declanșat o suită de stări, cum ar fi anxietatea și depresia severă.

Apoi am urmat tratamentul cu anti-depresie câțiva ani buni, kilogramele în plus, izolarea, ceea a facut deliciul presei. Am fost surprinsă în anumite ipostaze, fotografiată, apărând astfel în multe articole, iar toate acestea nu m-au ajutat deloc, ba dimpotrivă. 

Muzică fac și voi face întotdeauna, pentru că asta este ceea ce îmi place cel mai mult, însă nu am simțit că este momentul să apar încă, deși am lucrat la piese noi.

M-am retras pentru o perioadă, dar nu definitiv” declară artista pentru jurnaliștii unei publicații cunoscute.

Anca Badiu
Anca Badiu
 

“Cu foștii mei colegi am ramas în relații chiar foarte bune, ținem legătura, chiar recent Mihaela m-a invitat la deschiderea clubului ei de fitness, iar cu Vlad a rămas să mă văd la un suc după sărbători, să depănăm amintiri” a zis ea în legătură cu foștii membrii ai trupei Class.

Perioada de glorie, anii 2000, ne aduceau în prim plan o Anca Badiu trasă prin inel, însă aceasta ține regim și face toate demersurile necesare pentru a ajunge la forma de odinioară.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Regimul artistei, recomandat de specialiști

După ce a făcut greșeala imensa de a folosi pastile de slăbit produse în China și a fost la un pas de moarte, Anca Badiu ține acum un regim alimentar elaborat de un medic nutriționist. “Merg la un nutriționist și sunt foarte optimistă. Înainte de moartea fratelui meu, prin 2012, când am început să am atacuri de panică și luasem câteva kilograme în plus din cauza tratamentului medicamentos, a fost o perioadă de câteva luni de zile în care am luat o pauză de la tratament și mă hotărâsem să merg la sala de fitness, unde l-am cunoscut pe celebrul Călin Novăcescu, un mare sportiv de performanță, antrenorul personal al multor vedete din showbiz, care a reușit să le slăbească optând pentru un regim alimentar sănătos și sport.” Relatează frumoasa artistă pentru jurnaliștii unei publicații românești.

Citeste si: Au plecat in America pentru a face cariera, dar s-au intors acasa cu coada intre picioare! Uite ce fac acum Andreea Spataru, Anca Badiu si Andreea Antonescu

Aceasta continuă: „Când m-a văzut la sală a venit la mine și mi-a propus să îmi ofere ajutor necondiționat în privința slăbitului, reușind să dau jos 20 kilograme în două luni și jumătate. După aceasta… șocul provocat de moartea fratelui meu m-a readus la un dezinteres total de a mă ocupa de mine”.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Foto | Cat de mult a slabit Anca Badiu! Cantareata a dat jos peste 10 kilograme – Afla cum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies