Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram: „Toți cei care mă mai agasează vor primi block”

Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel!
Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel!

Prezentatoarea de la Kanal D nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare! Cine a enervat-o atât de tare pe viitoarea mămică?

Anca Ciota, superba prezentatoare de la Kanal D, este pe cale să devină mămică pentru prima oară, marea veste fiind deja anunțată atât de ea, cât și de partenerul ei de viață, Phelipe. Cei doi formează un cuplu de 15 ani de zile și au decis să facă marele pas abia acum, aproape de sfârșitul anului care tocmai a trecut, anunțul fiind o mare surpriză pentru apropiații lor, dar și pentru fani.

Citeste si: Anca Ciota și Phelipe dezvăluie numele pe care îl va purta băiețelul lor: „Aproape sigur așa rămâne”

Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel!
Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel![Sursa foto: Instagram]

Anca Ciota, din ce în ce mai aproape de a deveni oficial mămică!

„Bebelușul se va naște în mai 2022. Avem emoții pe care nu le putem descrie în cuvinte! Am emoții doar când scriu aceste cuvinte și mă pregătesc să apăs butonul care dezvăluie această veste. 

Semnat: Viitorii mami și tati”,   a transmis atunci Anca Ciota pe Instagram.

Partenerul ei de viață, Phelipe, a făcut și el anunțul tot în acea perioadă, fiind evident extrem de fericit că va deveni tătic în scurt timp:  „Am visat mult la acest moment… nu știam cum o să fie.  Plin de emoție, bucurie, dragoste, vă anunț că vom avea un bebe.

Mulțumesc suflețelului pentru că ne-a ales și mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această binecuvântare! Abia aștept să-l țin în brațe. Un nou capitol din viața noastră a început... Mulțumim Doamne!”, a scris Phelipe pe Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mesajele celor doi au ajuns rapid la sufletele urmăritorilor de pe Instagram, însă, cu timpul, unii dintre ei au întrecut limitele și au enervat-o la culme pe Anca Ciota, care a și transmis de curând câteva rânduri pentru cei care nu se pot abține

și îi răspund cu tot felul de comentarii.

Citeste si: Anca Ciota va deveni mămică de băiat! Vedeta și soțul ei, Phelipe, credeau că vor avea fetiță: „Universul ne-a dat planurile peste cap”

Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel!
Anca Ciota și Phelipe vor avea un băiețel![Sursa foto: Instagram]

Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram

În urmă cu puțin timp, prezentatoarea de la Kanal D a publicat un mesaj, la secțiunea de InstaStory, pentru toate persoanele care îi critică stilul de viață din timpul sarcinii. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Dacă expun anumite lucruri pe online, nu îți dă ție dreptul să îmi spui să îmi schimb medicul, ce să mănânc, când să fac sport, etc.

Unii (dar mai ales unele) întrec orice limită a bunului simț. În postările mele, niciodată nu spun -faceți ca mine!- Postările mele pe social media sunt despre ce fac EU! Expun stilul meu de viață fără a impune și altora să facă asta. Fiecare are propriul filtru și alege ce face cu viața și sănătatea lui. Deci toți cei care mă mai agasează cu părerile lor (pe care oricum nu le-am cerut) vor primi block”, a fost mesajul dur transmis de Anca Ciota pe Instagram. 

Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram
Anca Ciota, mesaj tranșant pentru cei care o critică pe Instagram[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cristina Șișcanu vrea un al doilea copil? Anunțul i-a uimit pe fani: „Da, ne dorim!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies