Anca de la Exatlon s-a intors acasa! Primele imagini de la aeroport si primele declaratii

Anca de la Exatlon s-a intors acasa! Primele imagini de la aeroport si primele declaratii
Anca de la Exatlon s-a intors acasa! Primele imagini de la aeroport si primele declaratii

Anca, ultima eliminata din competitia Exatlon, s-a intors acasa. Ea a fost asteptata la aeroport de fratele ei si de cativa prieteni.

Anca a fost eliminata de la Exatlon, in editia de marti, 27 februarie, dupa ce fusese nominalizata de echipa. Una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon, Anca Mihailescu mai fusese nominalizata, dar reusise sa ramana in competitie datorita voturilor telespectatorilor.

Astazi, Anca de la Exatlon s-a intors acasa, ea fiind asteptata pe aeroportul Otopeni de fratele ei, Radu, sora ei, dar si de cativa prieteni.

Anca de la Exatlon s-a intors acasa! A fost asteptata de fratele ei

Inainte de a pleca din competitie, Cosmin Cernat a rugat-o pe Anca sa spuna cateva cuvinte despre ea, despre caracterul ei in conditiile in care a reusit sa se certe aproape cu toata lumea cat a stat la Exatlon.
"Asa sunt eu, sunt un om corect, impulsiv.

Nu-mi gasesc un defect in treaba asta. Am spus exact ce am gandit", a spus Anca, dupa ce a aflat ca va pleca de la Exatlon.

Vezi imaginile in GALERIA  FOTO.

Anca de la Exatlon s-a intors acasa! Prima reactie a mamei ei

Ioana Mihailescu, mama Ancai, ne-a spus ca eliminarea fiicei sale de la Exatlon o bucura si nu a reprezentat o surpriza pentru ea. 

“Ma asteptam pentru ca are multi dusmani acolo. Ea e tare de gura si acolo nu s-a putut abtine si din cauza asta nici nu a fost placuta de multi. Dar, eu ma bucur ca a fost data afara ca imi era ca se imbolnaveste, cand o vedeam mereu asa plouata, avea mereu o figura imbufnata”, ne-a declarat Ioana Mihailescu, cu putin timp inainte ca Anca de la Exatlon sa se intoarca acasa.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Mama Ancai de la Exatlon, prima declaratie dupa eliminarea fiicei sale din competitie "Avea multi dusmani acolo"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies