Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment

Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment
Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment

Anca Dumitra s-a căsătorit cu alesul inimii sale. Actrița a strălucit la brațul soțului său într-o rochie de mireasă de-a dreptul spectaculoasă.

Anca Dumitra este o actriță îndrăgită care a cucerit publicul larg atât prin intermediul talentului său înnăscut, cât și prin felul său de a fi. Despre viața personală a actriței nu se știu foarte multe detalii, mai ales că vedeta preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba de cum își petrece timpul în spatele camerelor de filmat.

Anca Dumitra a îmbrăcat rochia de mireasă

Citește și: „Frica asta mă însoțește permanent.” Tudor Chirilă, despre provocările din viața de părinte

Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment
Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment[Sursa foto: Instagram]

Anca Dumitra a făcut pasul cel mare alături de alesul inimii sale pe nume Manfred Spendier, un milionar austriac. Actrița a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit religios sâmbătă, 29 aprilie.

Vedeta a păstrat discreția cu privire la marele eveniment, astfel încât doar apropiații au știut de nuntă.

Pe pagina sa de Instagram au apărut imagini și filmulețe de la nunta Ancăi Dumitra, iar fanii actriței au fost de-a dreptul vrăjiți de frumusețea actriței.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anca Dumitra a strălucit din cap până în picioare la brațul alesului său. Bruneta a optat pentru o rochie de mireasă stil sirenă, cu trenă detașabilă și un decolteu generos, alături de un voal lung până în pământ.

Astfel, toți ochii au fost ațintiți asupra miresei, care a râs și a dansat toată noaptea alături de invitații săi.

Cine este soțul Ancăi Dumitra

Citește și: Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment
Anca Dumitra s-a căsătorit religios! Imagini emoționante de la fericitul eveniment[Sursa foto: Instagram]

Anca Dumitra este extrem de discretă atunci când vine vorba de viața sa personală. Actrița s-a căsătorit civil în data de 17 decembrie 2022, într-un cadru extrem de restrâns. La eveniment au luat parte doar persoanele cele mai apropiate cuplului. Acum, cei doi s-au cununat religios și au avut parte de o petrecere de nuntă ca în povești.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Soțul actriței se numește Manfred Spendier și despre el actrița a dezvăluit că are carte de muncă în România, iar domeniul său de activitate este agricultura.

Ne-am întâlnit în România, în Sectorul 1 și noi am vrut să ne căsătorim în Sectorul 3 și acolo au fost niște dificultăți. Ne-am întâlnit în oraș, nu este nimic special. S-a produs atât de bine întâlnirea, încât am rămas împreună.

De la a doua, a treia întâlnire am cam știut cam ce ne dorim. Eu sunt destul de reticentă, dar după imediat mă dau pe brazdă. A fost foarte natural, s-a întâmplat foarte firesc. Este foarte deștept, e un bărbat pe care-l admir. Este și amuzant, dar cred că eu sunt mai amuzantă. Este foarte ordonat și gospodar. Nu este gelos, eu sunt mai geloasă .”, a povestit actrița în cadrul unei emisiuni.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

,,Merge bine totul”. Anca Dumitra a fost cerută în căsătorie. Cine este iubitul actriței

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies