Anca Neacșu și Serkan Yaman divorțează după 10 ani de căsnicie

Anca Neacșu
Anca Neacșu divorteaza

Anca Neacșu a făcut anunțul divorțului de Serkan Yaman, după 10 ani de căsnicie. Ce s-a întâmplat între cei doi.

Despărțire surprinzătoare în showbiz! Anca Neacșu și Serkan Yaman și-au spus„adio” după un deceniu de mariaj.

Cei doi au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc, iar vestea că s-au despărțit i-a luat pe toți prin surprindere.

În cei zece ani de mariaj, Anca Neacșu și Serkan Yaman și-au trăit povestea de dragoste departe de ochii curioșilor, iar acum au decis să încheie această relație în același mod discret.

Anca Neacșu
Anca Neacșu divorțează după 10 ani[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Anca Neacșu divorțează după un deceniu alături de Serkan Yaman. Primele declarații ale artistei: „Fiecare pe drumul lui”

Fosta solistă de la ASIA a dezvăluit că decizia de a pune punct relației a fost una bine gândită atât de ea, cât și de Serkan și că nu sunt șanse de împăcare.

Citeste si: Dupa cinci ani petrecuti in Turcia, Anca Neacsu si-a convins sotul sa se mute impreuna in Romania! Iata ce anume a determinat-o sa ia o astfel de decizie!


„Da, este adevărat. De acum înainte, fiecare pe drumul lui.

Am decis amândoi că așa este mai bine. Am fost căsătoriți 10 ani. Atât am de comentat”, a spus Anca Neacșu, la un post TV.

Anca Neacșu și Serkan Yaman locuiau împreună în România

Anul trecut, Anca Neacșu anunța că ea și soțul său locuiau împreună în România și că făceau naveta în Turcia, pentru a le vizita pe rudele soțului său, având împreună o afacere de familie. În plus, de dragul soțului său, Anca Neacșu a învățat limba turcă și a obținut cetățenia turcă.

„Noi suntem în România de 4 ani.

Mai plecăm din când în când și în Turcia. Facem amândoi naveta. Amândoi plecăm tot timpul, este afacere de familie. Mie îmi place. Nu am stat despărțiți, certați, mereu am plecat împreună”, spunea atunci artista.
În plus, cei doi se gândeau să întemeieze și o familie și să devină părinți.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Unde a plecat Andra, după ce s-a speculat că divorțează de Cătălin Măruță! Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă: „Andra, ești atât de frumoasă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Xonia dezvăluie motivul pentru care s-a despărțit de iubitul milionar: „Nu distanța a fost de vină”

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies