Anca nu se lasa! Am aflat cum se pregateste fosta concurenta pentru cazul in care va ajunge din nou la Exatlon

Anca nu se lasa! Am aflat cum se pregateste fosta concurenta pentru cazul in care va ajunge din nou la Exatlon
Anca nu se lasa! Am aflat cum se pregateste fosta concurenta pentru cazul in care va ajunge din nou la Exatlon

Anca Mihailescu a fost eliminata de la Exatlon, din echipa Razboinicilor, insa fosta concurenta isi doreste sa se intoarca, de data aceasta in echipa Faimosilor.

 

Anca Mihailescu a afirmat saptamana trecuta, in emisiunea Wowbiz ca-si doreste sa se intoarca la Exatlon, insa in echipa Faimosilor. Ea a precizat ca vrea sa lupte impotriva fostilor ei colegi din echipa Razboincilor.

"Am tot glumit si am facut mici aluzii pana acum referitor la echipa pe care o sustin, insa chiar am facut o cerere oficiala pentru a merge in echipa "Faimosilor"! Echipa "Razboinicilor" nu m-a meritat, sa zica merci ca am fost acolo si m-au cunoscut! Au avut destule de invatat! Cred ca locul meu e in echipa "Faimosilor"

si sper sa fiu acolo!", a spus Anca Mihailescu in emisiune.

Anca vrea inapoi la Exatlon si a inceput sa ia lectii de inot

Si, cum unul din punctele slabe ale Ancai in competitia Exatlon a fost partea de proba in care trebuia sa inoate, tanara a inceput sa ia lectii.

De altfel chiar Anca a marturisit la intoarcerea acasa ca viteza de pe circuit si faptul ca nu inota tocmai bine, au fost singurele ei puncte in minus in competitia Exatlon, insa compensa intotdeauna prin faptul

ca la final, in proba de indemanare era cea mai buna. Si cum inca mai spera ca se va intoarce in competitia Exatlon, Anca a inceput, din weekend, sa ia lectii de inot.

 

Sursa: WOWBiz.ro



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Vrei sa mananci o zi ca si cand ai fi concurent la Exatlon? Iata cum se prepara mancarea pe care o primesc zilnic concurentii, fie ca sunt Razboinici, fie ca sunt Faimosi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies