Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi:
Anca Pop, artista înecată în Dunăre, avea o relaţie cu o femeie. Nu voi să audă de bărbaţi: "Femeia e WC-ul bărbatului"

 

 

Anca Pop, artista găsită moartă în Dunăre, era o figură destul de controversată, după cum spun nu doar cei care au cunoscut-o, dar şi în urma declaraţiilor ei. 

În urmă cu câteva luni, Anca Pop apăruse la o emisiune TV în care şi-a povestit viaţa şi greutăţile pe care le-a întâmpinat. 

Cântăreaţa a recunoscut cu nonşalanţă că îi este mult mai uşor să lege relaţii amoroase cu o femeie, decât cu un bărbat, şi venise însoţită chiar şi de iubita ei. 

 

 

 

Întrebată de Mirela Vaida de ce nu este interesată de bărbaţi, Anca Pop a mărturisit că totul i se trage din copilărie. 

 

"E o chestie care se impregnează emoţional de la mama şi de la ancetrali şi care dintr-un instinct de supravieţuire, cum zicea bunica Femeia e WC-ul bărbatului, şi atunci mama repeta acest lucru şi instinctiv mi s-a părut total greşit şi am luat-o pe altă cale. 

Nu suntem o revelaţie, explorăm şi trăim în prezent. Nu există reguli, atâta timp cât nu faci rău nimănui şi dacă devii atent la asta şi la orice mişcare pe care o faci o să îţi dai seama că eşti învăluit în lanţuri. 

 

Am avut şi relaţii cu bărbaţi, m-am simţit liberă, dar nu am simţit  acea comuniune.

Ca să ai comuniunea aia trebuie să fii la un nivel de spiritualitate complementar. Poate aş putea şi cu un bărbat, dar ar trebui să-l caut prin lume.", a povestit ea.  

 

A.M.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce s-a întâmplat cu fetiţa Lorenei Rojas, actriţa din telenovela „Trupul dorit” care a pierdut lupta cu cancerul la 44 de ani. Cum arată Luciana la 3 ani de la moartea actriţei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies