Anca Serea a născut! Ce nume deosebit va purta mezina familiei

Anca Serea a născut!  Ce nume deosebit va purta mezina familiei
Anca Serea a născut! Ce nume deosebit va purta mezina familiei

Anca Serea a născut! Ce nume deosebit va purta mezina familiei

Anca Serea a devenit mămică pentru a șasea oară. Fosta prezentatoare a născut o fetiță, pe care o va boteza Leeah. Vedeta a născut după un travaliu de aproximativ trei ore, potrivit Antena Stars. În urmă cu câteva ore, vedeta anunțase că pleca la spital, dar nu știa sigur dacă semnalele primite sunt doar o alarmă falsă.

"O fi alarma falsă? Am plecat la spital! Doamne ajută! Din nou la control!, scria Anca Serea, pe Instagram, cu câteva ore în urmă.

Ajunsă la 38 de ani, Anca Serea se menţine într-o formă de invidiat ţinând cont că până astăzi avea deja cinci copii David (17 ani) și Sara (10 ani), rod al căsătoriei Ancăi cu regretatul Filip Poplingher, și Noah (6 ani), Ava (5 ani) și Moise (3 ani), care s-au născut după ce Anca Serea și-a refăcut viața alături de artistul Adrian Sînă, fondatorul formației Akcent.

Citeste si: Maia Morgenstern, ipostază incredibilă! Uite cum a fost surprinsă! FOTO

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sylvia Sîrbu, cadre interzise pe plajă! Vezi aici imagini hot cu solista FOTO

Citeste si: Beatrice Rancea, jurat în show-ul „Îmi place dansul”, experiențe de neuitat în vacanța de vara

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies