Cine este ANCA SEREA. „Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grija personal de mormantul lui"

Totul despre cine este Anca Serea
Cine este ANCA SEREA. „Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grija personal de mormantul lui"

Descoperă detalii neștiute despre Anca Serea, mămica eroină a showbizului românesc și partenera de viață a cântărețului Adrian Sînă.

Anca Serea s-a născut în Tecuci, pe 2 februarie 1981. În timpul studenției, aceasta s-a mutat în capitală, urmând Facultatea de Administrație și Management Public, specializându-se ulterior cu un master în domeniu.

Câte kilograme și ce înălțime are Anca Serea

Totul despre cine este Anca Serea

Cine este Anca Serea și ce vârstă are prezentatoarea 

Anca Serea visa să devină învățătoare în adolescență, întrucât adoră să-și petreacă timpul cu cei mici, însă, în realitate, drumul ei avea să o conducă într-o direcție total diferită.

Anca și-a început cariera în televiziune în rolul de prezentatoare pentru știrile din sport de la Prima TV, după ce a trecut o serie de castinguri, după cum declara chiar ea. Ulterior, aceasta a luat parte la diverse proiecte de divertisment în televiziune, fiind printre altele, și prezentatoarea rubricii meteo, la Național TV.

Ceea ce multă lume nu știe este că, la vârsta majoratului, Anca Serea a câștigat concursul Elite Model Look.

În cazul în care v-ați întrebat care sunt dimensiunile Ancăi Serea, trebuie să știți că, la ce 40 de ani împliniți, vedeta are o siluetă de manechin. Anca are 52 de kilograme și 1.77 m înălţime, în ciuda faptului că a adus pe lume șase copii.

Citeste si: Anca Serea, despre cea de-a șaptea sarcină! Ce probleme are, de fapt, soția lui Adi Sînă: „Aproape că am căzut din picioare”

Anca Serea și-a pierdut soțul la doar 30 de ani

Deși viața fostei prezentatoare pare perfectă, ceea ce mulți nu știu este că, la doar 30 de ani, Anca Serea și-a pierdut soțul, fiind vorba despre omul de afaceri Filip Poplingher. Acesta a pierdut lupta cu o boală cruntă, leucemia, la doar 36 de ani, lăsând în urma sa o soție îndurerată și doi copii, pe David și Sara.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Era un om perfect sanatos. A facut sport de performanta, inota. Eram la mare cu copiii. A inceput sa transpire abundent. 9 luni de zile analizele i-au iesit perfect. I s-au facut si doua biopsii care nu au aratat nimic.

El doar transpira foarte mult in timpul noptii, nimic altceva… A fost un om foarte muncitor, inzestrat cu o inteligenta deosebita, a studiat in afara tarii, cat si aici. Facem pomeni, asa cum face toata lumea cand se imparte pentru cei plecati dintre noi si de sarbatorile mari, mergem la biserica si ii pastram vie memoria. Copiii mei merg frecvent la cimitir, iar mama are grija personal de mormantul lui.

Si ea l-a iubit. Nu aveai cum sa nu iubesti un om ca Filip", declara Anca Serea în urma cu cativa ani.

De ce face anca serea atatia copii

Citeste si: Anca Serea, despre perioada catastrofală a vieții sale: „Când am fost foarte bolnavă, am fost speriată, aproape că voiam să-mi scriu testamentul.

„Am primit vestea cumplita ca nu mai are mult de trait.

Eram foarte tineri. Viata mea am crezut ca o sa se opreasca atunci cand viata lui a incetat. E clar ca eu si copiii suntem marcati. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odata, sigur te va proteja mereu  ”, a spus Anca Serea intr-o emisiune TV, recent.

Citeste si: Anca Serea, declaratie incredibila despre al șaptelea copil! "Nu vreau să fie o surpriză pentru nimeni"

Anca Serea a adus pe lume cel de-al șaselea copil

Anca Serea s-a recăsătorit ulterior cu solistul trupei Akcent, Adrian Sînă, cei doi având împreună 4 copii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

În 2019, pe data de 14 august, Anca Serea a născut o fetiță perfect sănătoasă, fiind cel de-al patrulea copil al cuplului Serea-Sînă. Ulterior, vedeta a declarat că nu își dorește să se oprească aici și că nu exclude posibilitatea de a avea și cel de-al șaptelea copil. Fetița a fost botezată Leah-Maria.

La scurt timp după ce a născut, Anca Serea a publicat prima fotografie din spital, pe contul personal de socializare, însoțită de mesajul: „Atât de îndrăgostită de ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingaşă!“. 

Anca serea religie

Anca Serea a povestit, cu puţin timp înainte de a o aduce pe lume pe Leah-Maria, că nu a fost o sarcină lipsită de probleme.

„Probabil e şi vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simţit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta. Voi naşte natural şi sper ca fetiţa să fie mai grăbita decât Moise şi să vină pe lume la termen”, a mărturisit Anca Serea.

„Mereu am spus că ne mai dorim un copilaş şi iată că minunea s-a întâmplat. Sarcina nu a fost programată, dar se pare că energia gândurilor noastre s-a concretizat undeva în octombrie anul trecut. Primul trimestru de sarcină nu a fost unul prea prietenos, am avut stări specifice acestei perioade, cumulate şi cu anemia mea, pe care o ţin sub control, dar şi cu o tensiune foarte mica”, a mai povestit, acum ceva timp, Anca, pentru revista  Unica.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

ELENA CALISTRU: Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Florin Cîțu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies