Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”
Anca Serea , clipe cumplite în sarcină: „Sper ca fetița...”

Anca Serea trece prin clipe cumplite în sarcină. Vedeta a dezvăluit ce a pățit.

 

Anca Serea trece prin clipe cumplite. Însărcinată în opt luni, aceasta se resimte mai mult ca niciodată, iar cea de-a șasea sarcină se pare că i-a pus capac soției lui Adi Sînă.

Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu ea, în ultimele săptămâni de sarcină.

„Probabil e și vârsta, mă apropii de 40 de ani. Nu m-am simțit foarte bine, mai ales acum e greu, că sunt în luna a opta.

Voi naște natural și sper ca fetița să fie mai grăbită decât Moise și să vină pe lume la termen.", a declarat Anca Serea, pentru click.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dacă la ceilalți trei copii ai săi Adrian Sînă nu a avut curaj să stea în sala de nașteri, acum cântărețul vrea să încerce această experiență.

 

Lui Adi i-a fost frică până acum să asiste la naștere. A stat după ușă. Nu i s-a făcut rău, dar nici nu a avut curaj să intre. Acum vrea să fie acolo când se naște Leeah. I-am pregătit hăinuțele, pătuțul, căruciorul. O să fie un bebe răsfățat, ca toți ceilalți copii ai noștri”, a mai declarat Anca Serea pentru click.ro.

Anca Serea a chemat de urgență ambulanța! De ce boală gravă suferă

Anca Serea se confruntă cu probleme grave în cea de-a șasea sarcină. Ce s-a întâmplat cu vedeta.

Din nefericire, vedeta se confruntă cu o anemie severă, dar, cu ajutorul medicilor, a reușit să o țină sub control.

Sunt foarte activă, deși sarcina asta nu a fost cea mai bună din punct de vedere al sănătății.

Am probleme cu o anemie severă, dar am reușit, împreună cu medicii, să o stabilizăm… Nu e ușor, dar e foarte frumos. Am chemat ambulanța de două ori, am avut tensiunea mică, am anunțat târziu și familia despre sarcină”, a mai povestit soția lui Adi Sînă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies